Διατροφή

Δίαιτα για επίπεδη κοιλιά: 3η εβδομάδα Bikini Body

Ο μήνας που έχουμε αφιερώσει στην επίπεδη κοιλιά, κλείνει την τρίτη του εβδομάδα! Η Δέσποινα Μαρσέλου σου προτείνει ένα πλήρες διατροφικό πλάνο, εσύ το ακολουθείς και αποκτάς τους επίπεδους κοιλιακούς που ονειρεύεσαι.

Δίαιτα για επίπεδη κοιλιά- Εβδομάδα 2η Bikini Body

Αν θέλεις να χάσεις πόντους στην κοιλιά, αυτή είναι η δίαιτά σου. Ακολούθησε το μενού και συνδύασέ το με την αντίστοιχη γυμναστική και τις συνταγές με λίγες θερμίδες.

Δίαιτα που καίει το λίπος στην κοιλιά: 1η εβδομάδα

Ακολούθησε τη σούπερ δίαιτα που σχεδίασε για εσένα η Δέσποινα Μαρσέλου, διαιτολόγος-διατροφολόγος (ειδίκευση στην κλινική διατροφή και ανοσολογία) και μείωσε το λίπος που αποθηκεύεται στην κοιλιά.

4η Εβδομάδα: Healthy Detox & διώχνεις τις τοξίνες

Το Bikini Body CountDown συνεχίζεται με την τελευταία εβδομάδα αποτοξίνωσης. Κλείνοντας ένα μήνα σωστής διατροφής, ετοιμαζόμαστε να μπούμε στα βαθιά.

Δίαιτα Healthy Detox: η αποτοξίνωση όπως πρέπει!

Καθημερινά βομβαρδίζουμε τον οργανισμό μας με τοξίνες, οι οποίες έχουν επιβλαβείς επιδράσεις στο πεππτικό σύστημα και όχι μόνο. Μια σωστή αποτοξινωτική δίαιτα μπορεί να σε βοηθήσει να απαλλαγείς από τις τοξίνες και τα κακά που προκαλούν.

Δίαιτα: Ενεργοποίησε το μεταβολισμό σε 7 ημέρες

H διατροφή για την πρώτη εβδομάδα του Bikini Body Count Down είναι εδώ. Ξεκινάς, μπαίνοντας σιγά σιγά στα βαθιά με ένα πρόγραμμα που δημιούργησε για εσένα η Δέσποινα Μαρσέλου, διαιτολογος-διατροφολογος.

#shapegreece