Μαρία Μενούνος: πώς έχασε 20 κιλά για πάντα

Η Μαρία Μενούνος είναι ταυτόχρονα το κορίτσι της διπλανής πόρτας αλλά και στις πρώτες θέσεις της λίστας με τις πιο επιθυμητές γυναίκες του πλανήτη.

11.02.2012

εχεις διαβασει

Αν και ζει στο Χόλιγουντ, όπου οι ατέλειες διορθώνονται γρήγορα και εύκολα με τη βοήθεια ενός πλαστικού χειρουργού, είναι προφανές ότι το πρόσωπο και το σώμα της Μαρίας πράγματι της τα χάρισε η φύση. Η άσκηση και η σωστή διατροφή είναι οι δικές της επιλογές όταν πρόκειται για τη φροντίδα της ομορφιάς της.

«Προσπαθώ να ασκούμαι όταν μπορώ. Αναφέρω γρήγορους και εύκολους τρόπους που μπορείς να το κάνεις στο βιβλίο – έχω ακόμη και τη γυμναστική της τεμπέλας που κάνω στο κρεβάτι. Εκτός από αυτό, προσπαθώ να περιορίζω τις μερίδες και να τρώω πολλά λαχανικά. Φυσικά, παραστρατώ όπως όλοι. Όμως, μετά επανέρχομαι…
Επίσης, πίνω ζεστό νερό. Αυτό το έμαθα από τη γιόγκι Cameron Alborzian, συγγραφέα του "The guru In You". Σε χαλαρώνει και μειώνει την όρεξή σου. Έχω μια ηλεκτρική τσαγιέρα στο γραφείο μου, που κρατά ζεστό το νερό όλη μέρα. Η κατανάλωση ζεστού νερού μου άλλαξε τη ζωή και με βοήθησε να χάσω βάρος και να είμαι πιο ήρεμη».

Πώς Απολαμβάνει την Άσκηση
Η Μαρία είναι ένας χείμαρρος στο να δίνει συμβουλές για το πώς να διατηρείσαι σε φόρμα. Οι απαντήσεις της είναι άμεσες και σε κάνει να πιστεύεις ότι όλες είναι απόρροια προσωπικών εμπειριών. Υποψιάζομαι ότι έχει πάρει Μaster στο πώς να ενσωματώνει την άσκηση στην ημέρα της ακόμα κι όταν δεν έχει καθόλου κέφι.
«Δραστηριοποιούμαι με διαφορετικά πράγματα. Για αεροβική άρχισα να κάνω λίγο τρέξιμο, που είναι διασκεδαστικό. Μερικές φορές τρέχω στο διάδρομο και άλλες φορές στο πάρκο. Για να τονώσω τους μυς, προπονούμαι με αντιστάσεις. Έχω ένα όργανο που μπαίνει στην πόρτα και το έχω τοποθετήσει στο γραφείο ώστε να μπορώ να γυμνάζω τους μυς μου και στη δουλειά…

Διάβασε πως έχασε 20 κιλά κάνοντας δίαιτα κρυφά!

Editor's Picks

Περισσότερα από Διατροφή και Αδυνάτισμα

Οι 10 καλύτερες τροφές με φυτικές ίνες για σωστή διατροφή

Μήπως δεν λαμβάνεις τις φυτικές ίνες που σου αναλογούν καθημερινά; Το Shape.gr βρήκε τις 10 τροφές με φυτικές ίνες για να επιλέξεις.

Ποια είναι τα καλά λιπαρά και που τα συναντάμε στη διατροφή μας;

H ειδικός στο αδυνάτισμα, Δρ Μαρία Ψωμά, μας εξηγεί τα πάντα για τα καλά λιπαρά.

Zero-belly foods: Τροφές που αποτρέπουν το λίπος στην κοιλιά

Αυτό που τρως µπορεί να ρυθµίσει ξανά τα γονίδιά σου, βοηθώντας σε να χάσεις κιλά ή το λίπος στην κοιλιά.

Διατροφή για επίπεδη κοιλιά και δίαιτα για ψωμάκια: Nα σε τι διαφέρει κάθε διαιτολόγιο

Διατροφή για επίπεδη κοιλιά και διατροφή για τα «ψωμάκια». Η διατροφολόγος – διαιτολόγος Κλειώ Δημητριάδου βρίσκει τα κοινά και τις διαφορές τους.

11 τροφές που κόβουν την όρεξη και αδυνατίζουν φυσικά και ακίνδυνα

Αυτές είναι οι top τροφές που κόβουν την όρεξη βοηθούν στο αδυνάτισμα!

#shapegreece