Πώς θα φτιάξεις pesto από kale
Προετοιμασία: 10 λεπτά Ποσότητα: 300 γρ.
Υλικά • 100 γρ. κάσιους • 100 γρ. παρμεζάνα • 2 σκελίδες σκόρδο • 1 μεγάλο μάτσο φρέσκο kale • ελαιόλαδο • θαλασσινό αλάτι
Εκτέλεση
1 Βάλε τα κάσιους, λίγο αλάτι, το τυρί και το σκόρδο στο μούλτι και χτύπησέ τα να γίνουν λεία πάστα.
2 Πρόσθεσε τα φύλλα του kale και χτύπα ξανά το μείγμα.
3 Ρίξε σταδιακά το ελαιόλαδο μέχρι να σχηματιστεί ένα pesto (τόσο πηκτό που να μην απλώνεται όταν το πιέζεις με κουτάλι).
4 Διατηρείται για 7 ημέρες στο ψυγείο.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr