Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2012
ΚΕΝΤΡΙΚΗ FORUM   ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΕΙΣΟΔΟΣ/ΕΓΓΡΑΦΗ
Συγγραφέας Μήνυμα
Achille
Μέλος από: 26.06.2010
Καλημέρα σας, Αναρωτιώμουν αν μπορειτε να μου δώσετε πληροφορίες για την φαντασίωση μου στο σεξ. Ειμαι 45 ετων και εχω φαντασιωση η γυναικα μου να εχει περισσοτερους παρτενερ και να συμμετέχω(ή και όχι) κι εγω στο ομαδικό σεξ. Οταν της το ειπα της αρεσε πολύ και το χρησιμοποιει, κατα περιόδους, για να αυξήσει την επιθυμία μας. Ποια ειναι η σημασία της φαντασίωσης, έτσι ώστε να την αποκωδικοποιήσω? Ευχαριστω για τον χρόνο σας Αχιλλέας :)
Lina4
Μέλος από: 25.04.2010
den prepei na anxonese..... ena rito leei h skepsi ginete praxi kai h praxi bioma..... ego tha elega na to tolmisete den exete na xasete tipota... isa isa tha exete mia akomi empiria....
Achille
Μέλος από: 26.06.2010
... δεν ειμαστε πολλα χρονια, μαλλον αρκετους μηνες... η φαντασιωση τρυγυριζει χρονια στο νου μου :)
Με την σκεψη να γινει πραξη, αγχονωμαι, αν και ειμαστε στο παρα πεντε να γινει πραξη...τι να πω δεν ξερω αν θα μαρεσει οταν πραγματοποιηθει
electra
Μέλος από: 20.10.2008
Μάλλον είστε πιο Kinky ζευγάρι από τα συνηθισμένα! Ίσως η σεξουαλική σας ζωή χρειάζεται αλατοπίπερο μετά από τα χρόνια που είστε μαζί, το οποίο κάθε ζευγάρι μεταφράζει διαφορετικά και αναλόγως δοκιμάζει και κάτι διαφορετικό στο σεξ που ενδεχομένως να μην είχε κάνει ως τώρα. Θέλετε να την κάνετε πράξη τη φαντασίωση ή θα τη χρησιμοποιείτε απλά σαν ιδέα που αυξάνει την επιθυμία σας; Δεν είμαι ειδικός, απλώς κάνουμε συζήτηση!

Σελίδα 1 / 1 | Σύνολο Απαντήσεων: 3

Συνολικά θέματα: 1686  
Σύνολο μελών: 10064  
Νεότερο μέλος: sougar
Τελευταία Απάντηση: RE: