Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2012
ΚΕΝΤΡΙΚΗ FORUM   ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΕΙΣΟΔΟΣ/ΕΓΓΡΑΦΗ
Συγγραφέας Μήνυμα
katy25
Μέλος από: 11.02.2010
Έχω τελείωσει ΙΕΚ αισθητικής και επαγγελματικό μακιγίαζ,ψαχνώ για δουλειά ως βοηθός αισθητικού στην αθήνα.Αν γνωριζει καποιος κατι ας μου πει!
mamaka
Μέλος από: 05.12.2011

Προσφέρω Εργασία για όλες τις γυναίκες που θέλουν να αυξήσουν το εισόδημά τους.
Δουλεύετε από την άνεση του σπιτιού σας

Έχετε ποσοστά κέρδους εώς και 44%

Προοπτικές εξέλιξης, σεμινάρια.

Χωρίς δέσμευση και οικονομική επιβάρυνση. Χωρίς απόθεμα προϊόντων!

Με κάθε νέα εγγραφή Αντιπροσώπου σας περιμένει ένα δώρο και συνεχής εκπαίδευση.

Ελάτε με τους καλύτερους!

Επικοινωνήστε μαζί μου στο vagia.ko@gmail.com

evachania
Μέλος από: 19.11.2011
Πρόταση για συνεργασία από την ORIFLAME!
Ενημερωτικά σεμινάρια και πολλά bonus!

Εάν είσαι πωλήτρια ή έχεις γνώσεις marketing ή ακόμα και αν απλά έχεις όρεξη για δουλειά ακόμα και από το internet, αυτή η δουλειά μπορεί να σου προσφέρει οικονομική ανεξαρτησία!!
Επικοινωνήστε μαζί μας στο evafr77@hotmail.com και ξεκινήστε να βγάζετε χρήματα εύκολα και κυρίως χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση!

celebrities
Μέλος από: 18.07.2011

ΝΈΑ, έμπειρη, δραστηρια και οργανωτικη Μανικιουριστ-Αισθητικο με αριστη γνωση μανικιουρ-πεντικιουρ και αποτριχωση, ζητειται απο την εταιρεια καλλυντικων για πληρης απασχοληση. Περιστερι, τιμή 650 ευρώ 6970/401000

sofia_kouf
Μέλος από: 05.05.2011
 ειμαι φιλολογος με προυπηρεσια σε ιδιαιτερα μαθηματα.ψαχνω και εγω για δουλεια.
CORALLI
Μέλος από: 20.04.2011

THE WAY TO SUCCESS
Χρειαζόμαστε 5 ανθρώπους ηλικίας άνω των 18 ετών  για να ενταχθούν στην ομάδα FOCUS GROUP.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει
Να έχουν διάθεση για δουλειά
Νά θέλουν να αλλάξουν τη ζωή τους
Να είναι εκπαιδεύσιμοι,
Καλοπροαίρετοι, Θετικοί, Εργατικοί, Σοβαροί και
Να έχουν μεγάλα όνειρα.

Εάν νομίζετε ότι έχετε αυτές τις αρετές τότε μπορούμε κι εμείς να ασχοληθούμε σοβαρά μαζί σας και να σας δώσουμε τις πληροφορίες αυτές που ίσως αλλάξουν την ζωή σας.

Αποταθείτε στην ιστοσελίδα www.work4younow.com και κάντε την αίτηση σας για να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας εντός 48 ωρών.

georgiazavog
Μέλος από: 19.03.2011

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !!! ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΙ SALES LEADER ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ AVON COSMETICS!! ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ!!!
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ!!
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΑΣ ΠΑΝΩ!! ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!! ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ georgia.1991@yahoo.gr
και η ιστοσελιδα για να δειτε τον τρεχων καταλογο ειναι
www.avoncosmetics.gr

sarri
Μέλος από: 16.11.2010
Καλημέρα. Κι εγώ ψάχνω για δουλειά, ειμαι φιλολογος, εχω στειλει παντου βιογραφικα, έχω εμπειρία σε ιδιαιτερα και σε διορθωσεις εκδοτικών οικων. Γνωρίζει κανεις κάτι;
MARIA1978
Μέλος από: 14.11.2010
ΨΑΧΝΩ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ...ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΠΤ ΑΚΟΜΑ...ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΑΡΚΕΤΑ...ΕΙΜΑΙ 32 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ
sonya76
Μέλος από: 16.09.2010

ΕΑΝ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ , ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟ 6993434388 , ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ..

wellnessCoach
Μέλος από: 03.08.2010
 Θέλετε να συνδυάζετε  εργασία και ελευθερία;Mερική  απασχόληση, εισοδήματα έως 1.470 ευρώ,δυνατότητα καριέρας.Όχι ντίλερ-πλασιέ-τηλεμάρκετινγκ.Άμεσο ξεκίνημα με ελεύθερο ωράριο.Ανεξάρτητη συνεργασία με έδρα το σπίτι.Πανελλαδικά 2117107272(τηλ.κέντρο)-6981996331,www.future-biz.gr

Σελίδα 1 / 2 | Σύνολο Απαντήσεων: 19

Συνολικά θέματα: 1686  
Σύνολο μελών: 10064  
Νεότερο μέλος: sougar
Τελευταία Απάντηση: RE: