Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2012
ΚΕΝΤΡΙΚΗ FORUM   ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΕΙΣΟΔΟΣ/ΕΓΓΡΑΦΗ
Συγγραφέας Μήνυμα
tsinos
Μέλος από: 09.02.2009
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ!!!!ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!ΕΓΩ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ,ΜΙΑ Κ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ'ΚΕΙ.ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ Κ ΦΕΤΟΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΩ ΤΗΝ ΜΗΛΟ.ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΩΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ Κ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Κ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ!!ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΝΗΣΙ Η' ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ????
markellita32
Μέλος από: 02.06.2010
Να ρωτήσω και κάτι άλλο που θα εξυπηρετεί σίγουρα πολλές! Τι προτείνετε για καλοκαιρινούς προορισμούς για Σαβ/κύριακα γιατί δεν το βλέπω λόγω οικονομικών να πηγαίνω σε νισή τελικά. Τι λέτε για 2 ημεράκια με πρόσβαση με αυτοκίνητο. Τι προτίνετε; Ευχαριστώ!!!
markellita32
Μέλος από: 02.06.2010
Καλησπέρα ! Σκέφτομαι να πάω φέτος στην Αστυπάλαια. Έχει πάει κανείς; τι προτείνετε; Είναι καλα; Που να μείνω (περιοχή). Ευχαριστώ!
mprizola
Μέλος από: 24.06.2009
paxous exei paei kamia? pshnomai gia fetos kai 8elw info~!
tasoula
Μέλος από: 20.10.2008
oson afora thn a8hna exw na proteinw mia poly kalh paralia (gia ta dedomena ths attikhs panta) h opoia brisketai pros soynio sta legraina. dystyxws den kserw onomasia, alla einai sto deksi xeri meta apo mia anhforitsa molis mpeis sta legraina. diasxizeis ena xwmatodromo kai katebaineis sthn paralia h opoia de 8ymizei oti briskesai konta sthn polh. kai malista oi pio tolmhres mporoun mesw 8alasshs (koubalwntas ta pragmata panw ap to kefali tous!) na perasoun paradipla de ena mikro kolpisko me poly liga atoma.
miaw30
Μέλος από: 23.05.2009
Mhpws tha mporousame na antalaksoume kapoies idees gia tis diakopes sthn Athina? Pistevw oti distixws fetos polloi den tha exoune thn epilogi...  Anti omws na agxonomaste kai na zilevoume tous allous, na aksiopoihsoume ligo kai to xrono kai kapoia merh tis Attikis (pou emeinan sxetika kathara) kai na xaroume kai ligo auto pou exoume! 
Silmarwen
Μέλος από: 04.03.2009

αχ ναι το τσιγκράδο φοβερή παραλία.. για εμενα αξιζει και η βολτα με καραβακι στο κλεφτικο εχει καταπληκτικα νερα.. παιρνεις και μασκα και βατραχοπεδιλα για να βουτηξεις και η φαση ειναι απιστευτη!!! τελεια η μηλος, αν και ιδιαιτερα ακριβη..

εγω για φετος λεω να παω παξους.. ηθελα πολλα χρονια να παω και φετος ελπιζω οτι θα τα καταφερω..

tsinos
Μέλος από: 09.02.2009
 Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΔΕΝ Μ'ΕΝΟΧΛΟΥΝΕ.ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ Κ ΕΓΩ ΖΕΥΓΑΡΩΜΕΝΗ ΘΑ ΠΑΩ!ΘΑ ΣΚΕΦΤΩ Κ ΤΗΝ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ....ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ!
electra
Μέλος από: 20.10.2008
Η Μήλος είναι S U P E R από άποψη παραλιών. Πολλές και διαφορετικές με κοντινές σχετικά αποστάσεις μεταξύ τους κι αν φυσάει από τη μία πλευρά του νησιού, πηγαίνεις στην αντίθετη κι έτσι δεν έχεις πρόβλημα. Προσωπική αγαπημένη το Τσικράδο που κατεβαίνεις στην παραλία με σκοινί! Κατά τ' άλλα είναι ήρεμο νησί και με πολλά ζευγάρια - σα να έχουν κάνει κατάληψη ένα πράγμα. Κλείσε από νωρίς δωμάτιο αν το αποφασίσεις. Αν σ' ενδιαφέρουν οι παραλίες προτείνω επίσης ανεπιφύλακτα Ελαφόνησο. Δεν έχει τίποτα άλλο το νησί βέβαια, αλλά η παραλία του Σίμου είναι όνειρο, με πράσινα νερά και αράζεις εκεί όλη τη μέρα.

Άντε να δουλέψουμε τώρα που ξεμυαλιστήκαμε!

Σελίδα 1 / 1 | Σύνολο Απαντήσεων: 8

Συνολικά θέματα: 1686  
Σύνολο μελών: 10064  
Νεότερο μέλος: sougar
Τελευταία Απάντηση: RE: