Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2012
ΚΕΝΤΡΙΚΗ FORUM   ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΕΙΣΟΔΟΣ/ΕΓΓΡΑΦΗ
Συγγραφέας Μήνυμα
electra
Μέλος από: 20.10.2008
Χρησιμοποιεί ή έχει χρησιμοποιήσει καμιά σας προϊόντα (κρέμες κ.λπ) αυτομαυρίσματος; Είναι καλά; Το χρώμο φεύγει με το μπάνιο; Γενικά πώς σας φάνηκαν;
medi1314
Μέλος από: 23.09.2011

Kαλημέρα,εγώ θα σου πρότεινα να προσπαθήσεις να καταναλώνεις τροφές που βοηθούν στο μαύρισμα και όχι τόσο πολύ σε κρέμες και καλλυντικά....

sonya76
Μέλος από: 16.09.2010
ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ FOREVER  ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ 147 ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ 37 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΗΣ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ( ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ )
ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΜΑΥΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ .. ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ( 15% Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 30%) ..ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ SITE MOY ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ : www.healthwithaloe.gr  ΚΑΙ ΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ < ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ > ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ  239 ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ
fairychild
Μέλος από: 14.07.2010

Γενικά αυτού του είδους τα προϊόντα είναι δύσκολα στην εφαρμογή, με την έννοια οτι πρέπει να προσέχεις πολύ έτσι ώστε να τα απλώνεις ομοιόμορφα για να μην δημιουργούνται ''λεκέδες'' στο σώμα. Όσον αφορά το χρώμα και εγώ είχα χρησιμοποιήσει της Dove και πράγματι είχε αποτέλεσμα.

sofia
Μέλος από: 20.10.2008
Εγώ είχα πάρει πέρσι μια της Dove νομίζω, η οποία έδινε μεν χρώμα, αλλά δεν ήταν κάτι μόνιμο και έπρεπε να προσέχω πολύ να την απλώνω ομοιόμορφα. Παρ' όλ' αυτά τη χρησιμοποίησα όλη και μου άρεσε το αποτέλεσμα, ακόμα κι αν δεν διαρκούσε πολύ

Σελίδα 1 / 1 | Σύνολο Απαντήσεων: 4

Συνολικά θέματα: 1686  
Σύνολο μελών: 10064  
Νεότερο μέλος: sougar
Τελευταία Απάντηση: RE: