Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2012
ΚΕΝΤΡΙΚΗ FORUM   ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΕΙΣΟΔΟΣ/ΕΓΓΡΑΦΗ
Συγγραφέας Μήνυμα
shape
Μέλος από: 13.10.2008
Τι είναι αυτό που δεν παραλείπεις να κάνεις καθημερινά για την περιποίησή σου;
medi1314
Μέλος από: 23.09.2011
Καλημέρα σας,αυτό που δεν παραλείπω ποτέ είναι η καθημερινή γυμναστική, η καλή διατροφή καθώς καθώς και τις βιταμίνες μου!
sonya76
Μέλος από: 16.09.2010

ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ FOREVER, ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ 147 ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ 37 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΗΣ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ..
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΥΡΕΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ,ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΑ , ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΕΤΕ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ  ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΤΕ  ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ( 15% Η 30% ) ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ SITE ΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ  :  www.healthwithaloe.gr    ειμαι στην διαθεση σας

vicky
Μέλος από: 20.10.2008
Μου αρέσει να φροντίζω τον εαυτό μου και τα χέρια μου είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στην περιποίησή μου. Επειδή θέλω να τα διατηρήσω νεανικά, χρησιμοποιώ καθημερινά κρέμα χεριών που τα ενυδατώνει και τους χαρίζει απαλότητα.
electra
Δεν περνάει μέρα χωρίς να φορέσω το πρωί, αλλά και μετά το μπάνιο μου ενυδατική κρέμα προσώπου. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για την κρέμα σώματος μετά από κάθε ντους. Μου χαρίζει δέρμα ενυδατωμένο, μαλακό, χωρίς ίχνη ξηρότητας και είναι κάτι που πραγματικά δεν το ξεχνάω ποτέ. Μετά από διάφορες δοκιμές βρήκα και τις κρέμες που μου ταιριάζουν απόλυτα και τις φορώ καθημερινά.
olga
Αυτό που αποτελεί ιεροτελεστία για μένα είναι κάθε μέρα όταν επιστρέφω σπίτι από τη δουλειά να καθαρίζω το πρόσωπό μου με γαλάκτωμα και λοσιόν καθαρισμού, ακόμη κι αν δεν έχω βαφτεί καθόλου. Αυτό με κάνει να αισθάνομαι την επιδερμίδα μου καθαρή και πολλές φορές το επαναλαμβάνω και πριν πέσω για ύπνο.
xenia
Τα τελευταία χρόνια, αυτό που δεν ξεχνώ χειμώνα - καλοκαίρι, είναι η αντηλιακή κρέμα προσώπου. Δεν φεύγω από το σπίτι, χωρίς να έχω βάλει την κρέμα μου με δείκτη προστασίας 15, προκειμένου να μετακινηθώ στην πόλη. Τώρα το καλοκαίρι μάλιστα, φοράω πρώτα την ενυδατική κρέμα προσώπου με δείκτη προστασίας και από πάνω ειδική αντηλιακή κρέμα για να είμαι απόλυτα ασφαλής.

Σελίδα 1 / 1 | Σύνολο Απαντήσεων: 6

Συνολικά θέματα: 1686  
Σύνολο μελών: 10064  
Νεότερο μέλος: sougar
Τελευταία Απάντηση: RE: