Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2012
ΚΕΝΤΡΙΚΗ FORUM   ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΕΙΣΟΔΟΣ/ΕΓΓΡΑΦΗ
Συγγραφέας Μήνυμα
electra
Μέλος από: 20.10.2008
Μιας και πλησιάζουν οι μέρες διακοπών και θα είμστε κάθε μέρα στην παραλία - οι περισσότεροι τουλάχιστον - απαραίτητο αξεσουάρ μας είναι και το αντηλιακό. Εσείς πιο προτιμάτε και τι κοιτάτε πρώτ' απ' όλα πριν το αγοράσετε; Εμένα τα αγαπημένα μου παλιότερα ήταν τα λάδια Carroten με το άρωμα καρύδας, που τα έχω συνδυάσει τόσο πολύ με το καλοκαίρι. Αλλά τα τελευταία χρόνια αναγκαστικά ασχολούμαι πρώτα με την προστασία μου και μετά με το μαύρισμα, γι' αυτό επιλέγω αντηλιακό σε μορφή γαλακτώματος με SPF από 30 και πάνω και δεν τα χρησιμοποιώ την επόμενη χρονιά. Μέχρι στιγμής προτιμώ αντηλιακά Avene, εκτός αν έχετε κάτι άλλο δοκιμασμένο να προτείνετε...
sonya76
Μέλος από: 16.09.2010
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ 30 ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ..
ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ , Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ , ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ..
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΗΜΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΦΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.. ΑΠΟΡΡΟΦΑΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ,ΔΕΝ ΛΙΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ  ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ.ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ..ΚΑΝΤΕ ΜΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ SITE MOY TO ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ : www.healthwithaloe.gr ....
fairychild
Μέλος από: 14.07.2010
Τα αντηλιακά της Avene είναι πράγματι πολύ καλά, ωστόσο αν σκέφτεσαι να αλλάξεις θα σου πρότεινα τη νέα σειρά της Vichy, εγώ συγκεκριμένα χρησιμοποιώ για το πρόσωπο την κρέμα με το δείκτη 50 και επειδή έχω πρόβλημα με τον ήλιο (δημιουργούνται 'λεκέδες στο πρόσωπο μου) διαπίστωσα ότι είναι πολύ καλή.  Είχα τις επιφυλάξεις μου για τα αντηλιακά της Vichy αλλά μου την πρότεινε η φαρμακοποιός μου και είχε δίκαιο.  Επίσης, έχω το αντηλιακό σπρεί της Vichy για το σώμα με δείκτη 30 το οποίο είναι πολύ καλό, απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα και απλώνεται εύκολα (σε αντίθεση με άλλα αντηλιακά με υψηλό δείκτη).

Σελίδα 1 / 1 | Σύνολο Απαντήσεων: 2

Συνολικά θέματα: 1686  
Σύνολο μελών: 10064  
Νεότερο μέλος: sougar
Τελευταία Απάντηση: RE: