Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2012
ΚΕΝΤΡΙΚΗ FORUM   ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΕΙΣΟΔΟΣ/ΕΓΓΡΑΦΗ
Συγγραφέας Μήνυμα
shape
Μέλος από: 13.10.2008
Έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ μέθοδο εναλλακτικής ιατρικής προκειμένου να αντιμετωπίσεις κάποια πάθηση κι αν ναι ποια;
elena76
Μέλος από: 20.10.2008

Για ένα μεγάλο διάστημα υπέφερα από αϋπνία και στράφηκα στην αρωματοθεραπεία. Με διάφορα αιθέρια έλαια που μου συνέστησαν οι ειδικοί και κυρίως λεβάντα, βοηθήθηκα στο να ξεπεράσω σε μεγάλο βαθμό το στρες που μου έφερνε αϋπνία και να καταφέρω να κοιμηθώ φυσιολογικά!

electra
Έχω κάνει πολλές φορές στο παρελθόν - και κάνω ακόμα - ρέικι. Καταφεύγω σε αυτό κυρίως περιόδους που είμαι πολύ στρεσαρισμένη ή στεναχωρημένη και με βοηθάει να αποκτήσω εσωτερική γαλήνη, θετική ενέργεια και να ξαναβρω την αισιοδοξία μου όταν τη χάνω...
xenia
Κάποτε αντιμετώπιζα ένα πρόβλημα γυναικολογικό και κάνοντας μια επέμβαση, έπειτα είχα αίμα ανάμεσα στις περιόδους το οποίο κρατούσε για πολλές ημέρες με αποτέλεσμα πέρα από την κανονική μου περίοδο να έχω άλλες 10 έξτρα μέρες αίμα! Κάποιες ορμόνες που μου έδωσε ο γυναικολόγος που προκάλεσαν αλλεργικές αντιδράσεις κι έτσι στράφηκα σε ομοιοπαθητικό. Με κάποια ομοιοπαθητικά σκευάσματα που μου έδωσε, κατάφερα να ξεπεράσω αυτό το πρόβλημα και πλέον να έχω μόνο μία έξτρα ημέρα αίμα, το οποίο φαντάζομαι θα ξεπεραστεί. Μπορεί να στερούμαι την καφεΐνη, αλλά αξίζει τον κόπο και μπορεί η επίσκεψη στον ομοιοπαθητικό να είναι ακριβή, αλλά τα σκευάσματα είναι αρκετά φθηνά.
niki
Λόγω ενός προβλήματος που είχα με τα γόνατα, δοκίμασα μαζί με φυσιοθεραπεία και ρεφλεξολογία, αλλά την πρώτη φορά σταμάτησα λόγω έλλειψης χρόνου. Ξανάρχισα πριν μερικούς μήνες πάλι σε συνδυασμό με φυσιοθεραπεία και δεν ξέρω αν οφείλεται σε αυτό, αλλά αισθάνομαι βελτίωση.

Σελίδα 1 / 1 | Σύνολο Απαντήσεων: 4

Συνολικά θέματα: 1686  
Σύνολο μελών: 10064  
Νεότερο μέλος: sougar
Τελευταία Απάντηση: RE: