Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2012
ΚΕΝΤΡΙΚΗ FORUM   ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΕΙΣΟΔΟΣ/ΕΓΓΡΑΦΗ
Συγγραφέας Μήνυμα
emma_89
Μέλος από: 18.06.2009
eimai 1.70 k 62 k ais8anomai gematoula.oloi mou lene na xasw 3 me 4 kila.omws trww sunexeia.prospa8w na phgainw kai gumnasthrio alla kai ston diadromo pou kanw ntrepomai na treksw...exw kuttaritida ston pisino mou k exw koilitsa k sto plai pou petaei..ti mporw na kanw na xasw ayta ta 4 kila kai na sfiksw kiolas? opoia kserei as mou pei
fairychild
Μέλος από: 14.07.2010

Προσωπικά δεν νομίζω ότι χρειάζεται να χάσεις κιλά...εγώ είμαι 1,74 με 65 κιλά και αισθάνομαι μια χαρά (γυμνάζομαι όμως τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα)...αυτό που προφανώς θα χρειάζεσαι είναι άσκηση. Οπότε επικεντρώσου αρχικά στη σύσφιξη του σώματος σου με γυμναστική και όσον αφορά τη διατροφή όπως ανέφερε και η nektaria ''κάνε υγιεινές αλλάγες'' .

nektaria
Μέλος από: 05.12.2008
Όπως πιθανώς θα έχεις ακούσει, ο μαγικός συνδυασμός για αδυνάτισμα και σύσφιξη είναι σωστή διατροφή και τακτική γυμναστική. Η σελίδα αυτή και το περιοδικό διαθέτουν άπειρες συμβουλές που μπορείς να εντάξεις στη ζωή σου και να δεις διαφορά. Εγώ θα σταθώ σ΄αυτό που λες πως πηγαίνεις γυμναστήριο αλλά ντρέπεσαι να τρέξεις στο διάδρομο. Η γυμναστική δε συνδέεται απαραίτητα με γυμναστήριο, μπορείς να την κάνεις στο σπίτι, έξω, ακόμη και χωρίς τον παραμικρό εξοπλισμό, παντού, αρκεί να θες! Δεν είσαι υποχρεωμένη να τρέχεις μπροστά στους άλλους αν αυτό σε κάνει να νιώθεις άσχημα...Ξεκίνα με dvd γυμναστικής στο σπίτι, βρες μερικά να σου ταιριάζουν και να νιώθεις ότι κάνουν δουλειά και μείνε πιστή!Κάνε υγιεινές αλλαγές στη διατροφή σου, γιατί σημασία δεν έχει μόνο πόσο τρως, αλλά τι τρως, και θα δεις πως θα νιώθεις καλά καταρχάς εσωτερικά κι έπειτα θα έρθει κι αλλαγή στην εμφάνισή σου.

Σελίδα 1 / 1 | Σύνολο Απαντήσεων: 2

Συνολικά θέματα: 1686  
Σύνολο μελών: 10064  
Νεότερο μέλος: sougar
Τελευταία Απάντηση: RE: