Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2012
ΚΕΝΤΡΙΚΗ FORUM   ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΕΙΣΟΔΟΣ/ΕΓΓΡΑΦΗ
Συγγραφέας Μήνυμα
onitsa
Μέλος από: 27.12.2009
Καλησπέρα,είναι η πρώτη φορά που μπαίνω στο site αυτό και δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο μέρος για να postarw κάτι τέτοιο. Με αφορμή τα 20 παραπανίσια κιλά και τη δυσκολία μου να τα χάσω λόγω αδυναμίας μου στο φαγητό, θεώρησα καλή ιδέα να ψάξω για κοπέλες που έχουν το ίδιο θεματάκι με μένα και να φτιάξουμε ένα groupακι. Έτσι η μια θα παρακινεί και θα τη βοηθαει την άλλη.Έχω πάρει κι έχω χάσει 13 κιλά 3 φορές μέχρι τώρα και δεν πάει άλλο...Είναι καλό να έχεις υποστήριξη από άτομα που αντιμετωπίζουν το ίδιο προβλημα...Και αν είμαστε αρκετές κοπέλες,ας πούμε 3-4 ακόμα καλύτερα.Ελπίζω το θέμα να μην παρεξηγηθεί,αν υπάρχουν κοπέλες στην ίδια περιοχή με εμένα(Πατρα) θα χαιρόμουν να δοκιμάζαμε αυτό τον τρόπο ενθαρρυνσης.Το mail μου είναι wowburnt@hotmail.com αν υπάρχουν άτομα που ενδιαφέρονται.Ευχαριστώ πολυ!
CORALLI
Μέλος από: 20.04.2011

Στείλτε e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@wellnesscenter24.com 

με τα ακόλουθα στοιχεία σας:

1. Όνοματεπώνυμο
  2. Ηλικία
  3. Υψος
  4. Βάρος
  5. Ποσοστό λίπους (Αν έχετε κάνει πρόσφατα λιπομέτρηση)

Αρχικά Θα σας σταλλεί ερωτηματολόγιο αξιολόγησης ευεξίας και στη συνέχεια μόλις το συμπληρώσετε θα πάρετε τη διάγνωση και το πρόγραμμα  υγιεινής διατροφής και διαχείρησης βάρους που θα σας προτείνουν.

Ακόμη το σκέφτεστε; Είναι δωρεάν!!!

Υπάρχει και συνέχεια, Online υποστήριξη και συμβουλές μεγιστοποίησης αποτελεσμάτων για να πετύχετε το στόχο σας γρηγορότερα.

Υπάρχουν προγράμματα υγιεινής διατροφής και διαχείρησης βάρους για όλους:

1. Υγιεινή διατροφή
  2. Μείωση βάρους (4-6Kg/Μήνα)
  3. Αυξηση βάρους για λιπόβαρους
  4. Αθλητική διατροφή

http://www.costas.herbalcoach.com

erita
Μέλος από: 10.11.2010

Γεια σας κοπέλες.
Είμαι και γω καινούργια στην παρέα σας.
Θέλω να ρωτίσω κάποια κοπέλα που κάνει pilates kai body balance αν είδε διαφορά στο σώμα της και στον πόσο καιρό. Είμαι 1,57 υψος 49κιλα, 27χρονων και θέλω απλά να αποκτήσω πιο σφικτό σώμα ιδιαίτερα στην περιοχή των ποδιών και στην κοιλια.

Σας ευχαριστώ

temeloglou
Μέλος από: 08.06.2010
Εγώ παιδιά κατάφερα να χάσω πόντους και περιττά κιλά που με ταλαιπωρούσαν από την εγκυμοσύνη με μια σειρά κυτταρικής διατροφής. Στο παρελθόν το είχα ξανακάνει με επιτυχία και είχα διατηρήσει τα αποτελέσματα μου για 11 χρόνια, μέχρι να γεννήσω!!! Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο site μου: www.herbalnutritionforall.com
SalonicaMan
Μέλος από: 29.06.2010

Καλησπέρα σας,

επιστρέφω ξανά στο φορουμ με -7 κιλά...ευτυχώς όχι απο κάποιες χημικές δίαιτες που έκανα κ αυτήν με τα corn flakes....και δεν έχασα τίποτα και δεν κατάλαβα κ τον λόγο..
τώρα εδώ κ ένα μήνα σχεδόν έχω υιοθετήσει έναν υγιή τρόπο ζωής τρώω συνέχεια και χάνω κιλά!!!

με φυσικό υποκατάστατο γεύματος και φυσικό συμπλήρωμα διάλυσης του λίπους, όπως είπα τρώω συνέχεια κ χάνω κιλά κ το βασικότερο...είμαι κ νιώθω πιο υγιείς από ποτέ και με πρωτόγνωρη για μένα ενέργεια!

αν ενδιαφέρεστε στείλτε μου ένα μήνυμα για να σας πω ακριβώς τα προϊόντα και τις ποσότητες κ θερμίδες που πρέπει να παίρνετε τα οποία έμαθα μετά από προσωπική μελέτη κ επικοινωνία με φίλη διατροφολόγο και αν επιθυμείτε να βγάλουμε μαζί κ ένα πρόγραμμα διατροφής για εσάς μετά απο μελέτη κ υπολογισμό των θερμίδων που χρειάζεστε κ του ιδανικού βάρους σας εντελώς δωρεάν !

δεν αναφέρω περισσότερα εδώ για να μην θεωρηθεί ότι διαφημίζω συγκεκριμένα προϊόντα, όποιος/όποια επιθυμεί ας επικοινωνήσει απευθείας μαζί μου στο alex@tishost.gr

temeloglou
Μέλος από: 08.06.2010
Καλησπέρα, μπορεί να με κοροϊδέψετε επειδή το δικό μου πρόβλημα είναι μόνο 3 κιλά αλλά για μένα είναι βάσανο. Αυτά μου μείνανε μετά την εγκυμοσύνη και δεν μπορώ με τίποτα να τα χάσω. Ο μεταβολισμός μου έχει κολήσει και δεν λέει να ξεκουνηθεί. Έχω δοκιμάσει διάφορα, ποτέ όμως στερητικές και τρελλές δίαιτες. Έκανε δίαιτα με corn-flakes ως υποκατάστατο γεύματος, το πρόγραμμα lipton-linea, πήρα το S-Xpress, το Lipotox. Κανένα αποτέλεσμα, χάνω ένα κιλό και μετά αυτό επανέρχεται πάλι πίσω. Εξαιτίας του παιδιού δεν έχω χρόνο για γυμναστήριο ούτε και πολύ ελεύθερο χρόνο στο σπίτι. Έκανα για ένα διάστημα γυμναστική μέσω DVD αλλά μετά βαρέθηκα. Καμιά άλλη ιδέα τι άλλο μπορώ να κάνω;
sofia
Μέλος από: 20.10.2008
Koritsia pws ta pate me to groupaki? Exete nea na mas peite gia to ti exete kataferei ws twra? Einai kalo na mas anaferete thn proodo sas, prokeimenou na empsyxwnete kai tis ypoloipes kopeles pou kanoun ayth thn prospa8eia
athinah
Μέλος από: 31.01.2010
Καλησπέρα κορίτσια,Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλες σας!Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι έχουμε πλέον και e-shop κατάστημα περί διατροφής, διαχείρισης βάρους και όχι μόνο.... Επισκεφθείτε μας στο www.my-evexia.skroutzstore.gr για όποια ενδιαφέρεται ν' αλλάξει την εξωτερική αλλά και την εσωτερική της εμφάνιση!
Φιλιά σε όλες και συνεχίστε αυτό που κάνετε(να γινόσαστε πιο κούκλες)!
mariaf
Μέλος από: 28.03.2010
to mail m einai mairoulatsoli95@hotmail.com . exw gyro sta 15 parapanhsia kila k 8a h8ela na mpw sto group gia exw kapoion na me voh8aei
mariaf
Μέλος από: 28.03.2010
me lene maria . endiaferomai ki egw gia na mpw sto group sas. 8a xarw poly na exw kapoies kopeles k na me sthrizoun se authn tn koinh prospa8eia.esteila request stn omada sto facebook ts drodrop
sofia
Μέλος από: 20.10.2008
joanna kalh arxh. an to exeis parei pragmatika apofash 8a ta katafereis. H dikh mou symboulh, peran tou na kopseis glyka, thganita, lipara k.lp einai na mhn perioristeis se ena megalo geyma mesa sthn hmera, alla na trws ka8e 3-4 wres (ygieina panta) etsi wste na mhn peinas kai exeis synexeia to nou sou sto faghto kai na kratas to ry8mo tou metabolismou sou gia na kais 8ermides eykolotera. kai fysika ASKHSH. estw perpathma oso mporeis perissotero

Σελίδα 1 / 3 | Σύνολο Απαντήσεων: 28

Συνολικά θέματα: 1686  
Σύνολο μελών: 10064  
Νεότερο μέλος: sougar
Τελευταία Απάντηση: RE: