Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2012
ΚΕΝΤΡΙΚΗ FORUM   ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΕΙΣΟΔΟΣ/ΕΓΓΡΑΦΗ
Συγγραφέας Μήνυμα
fraoula
Μέλος από: 22.01.2010
γεια σας! ξερετε κανενα ροφημα, (τσαι, χυμοι) που να σε βοηθαει στο αδυνατισμα? εγω ειμαι 163 και 65 κιλα αλλα εχω τοπικο παχος. η γυμναστικη δε μου αρεσει.
VanaTopka
Μέλος από: 26.12.2011
 Καλησπέρα! Βρήκα ένα πολύ ωραίο site που έχει πολλές και αποτελεσματικές (μιλάω εκ πείρας) δίαιτες και κάποια ροφήματα που θα σε βοηθήσουνε στο αδυνάτισμα! Το παρακολουθούσα καιρό τώρα και αποφασίσαμε και εφαρμόσαμε μαζί με την μητέρα μου και την κολλητή μου κάποιες δίαιτες και καταφέραμε να χάσουμε τα κιλά που θέλαμε και να τα διατηρήσουμε.
Όταν παίρνουμε έστω ένα κιλό παραπάνω κάνουμε κάποια δίαιτα και τα χάνουμε για να μην γίνει το 1 κιλό 10.  Έχουμε δοκιμάσει τις περισσότερες (γιατί ήταν πολλά τα κιλά που ήταν να χάσουμε) και είναι αποτελεσματικές! Από γυμναστική στην αρχή δεν έκανα αλλά αργότερα ξεκίνησα λίγο περπάτημα!
Εδώ θα βρεις τις δίαιτες που μπορείς να ακολουθήσεις για να χάσεις τα κιλά που θέλεις: http://bit.ly/rWsn7L
Και εδώ είναι τα Ροφήματα για Αδυνάτισμαhttp://bit.ly/rT8eMw

Καλή επιτύχια σε όλες και όλους και με λίγη υπομονή πάντα θα καταφέρνουμε να χάνουμε τα κιλά που μας βαραίνουν!
CORALLI
Μέλος από: 20.04.2011

http://www.costas.herbalcoach.com/

Η ιστοσελίδα είναι στα Αγγλικά, κάντε εγραφή και θα πάρετε απάντηση σε όλα τα ερωτήματα σας στα Ελληνικά.

Για αδυνάτισμα σας συστήνω τρια βασικά προιόντα

για να πετύχετε το στόχο σας χάνοντας 4-6 κιλά το μήνα.

1. Θρεπτικό Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula1

• Ένα πλήρες γεύμα με λιγότερο από 220*

θερμίδες που σας παρέχει όλα τα

απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που

πρέπει να λαμβάνετε από ένα γεύμα.

• Με πρωτεΐνη και υδατάνθρακες για να σας

βοηθήσουν να αισθάνεστε χορτάτοι για

μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και να

παρατείνετε την διάρκεια των επιπέδων

ενέργειάς σας.

• Υψηλό σε βασικές βιταμίνες και αμινοξέα

για να σας βοηθήσουν να λαμβάνετε όλα

τα απαραίτητα συστατικά. Η Formula 1

είναι διαθέσιμη σε έξι υπέροχες γεύσεις

Βανίλια #0141

Σοκολάτα #0142

Φράουλα #0143

Τροπικά Φρούτα #0144

Καπουτσίνο #1171

Cookies && Cream #0146

1. Herbalife Φυτικές Ίνες και βότανα

• Οι ίνες είναι γνωστό ότι βοηθούν

στην διαδικασία μετάβασης των

τροφών μέσα στον οργανισμό και

στην αποβολή των άχρηστων

ουσιών και των τοξινών από τον

οργανισμό

• Βελτιώνουν την διαδικασία της

πέψης όταν χρησιμοποιούνται σε

συνδυασμό με την Herbalife

Formula 1

Χρησιμοποιήστε το σε συνδυασμό με το

ρόφημα Herbalife Formula ως μέρος

ενός προγράμματος διαχείρισης βάρους

ή ενός ισορροπημένου προγράμματος

διατροφής.

Φυτικές Ίνες και Βότανα #3114

1. Herbalife Στιγμιαίο Ρόφημα

Περιέχει εκχύλισμα από πράσινο και μαύρο τσάι,

που προσφέρει μια γενικότερη αίσθηση ευεξίας.

• Περιέχει αντιοξειδωτικά πολυφαινόλης. Τα

αντιοξειδωτικά είναι γνωστά για την ιδιότητα τους

να προστατεύουν τα κύτταρα του οργανισμού

από τις αρνητικές επιδράσεις των ελευθέρων

ριζών.

• Μπορείτε να το απολαύσετε είτε σαν ζεστό, ή

σαν κρύο ρόφημα.

Κλασσική γεύση 100g #0106

Κλασσική γεύση 50g #0105

stelitsa
Μέλος από: 14.03.2011
fraoulitsa min to les
!! einai wraia...emena den mou aresei h gumnastiki sto gumnastirio to na klinomai ekei kai na pigeno apo mhxanima se mixanima...
otan ekana judo..eimouna se epiasti forma..twra pou efuga kai exw to provlima sto gonato..thelw na paw alla den mporo!!
dustixos...elpizo kai euxomai na ginei kala to podi mou..kai kathe mera tha kanw
gt den ksekinas kanena stivo? h mia polemiki texni!!? ;)
mariamet
Μέλος από: 29.06.2009
Η αληθεια ειναι πως έμεινα ευχαριστημενη γιατι ο καφες βοηθουσε στην πεψη . Με αποτελεσμα να πηγαινω συχνα στην τουαλετα..Κατι σαν αποτοξεινωση δηλαδη....Απο αυτα που εχω δοκιμασει ειναι το μονο που με εχει ικανοποιησει.. Σιγουρα δν κανει θαυματα αλλα αν προσεξεις λιγο την διατροφη σ σε βοηθαει φυσικα...Επισης θα το ξαναπαραγγελνα σιγουρα...
maria23
Μέλος από: 04.10.2010

ΠΡΟΣ MARIAMET

τι εγινε τελικά με τον καφέ?
Ειχες αποτελεσμα?

sonya76
Μέλος από: 16.09.2010

ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ FOREVER, ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ 147 ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ 37 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΗΣ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ..

ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ( ΚΑΘΑΡΑ ΦΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΕΟΦ ) ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΟΗΘΑΝΕ ΑΡΚΕΤΑ..ΕΙΔΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ 2 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΡΟΦΗΜΑ ΓΕΜΑΤΟ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ .... ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΑ , ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΚΟΜΗ  ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ( 15% Η 30% ) ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ SITE ΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ : www.healthwithaloe.gr   ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΡΟΦΗΜΑ ΤΙ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ , ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ < ΕΛΕΓΧΟΣ ΒΑΡΟΥΣ > ΚΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ   237 Η  266 ...ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΕΤΕ...
maria89
Μέλος από: 13.09.2009
για το όνομα του θεού μην αγοράζετε καφέδες και ροφήματα για αδυνάτισμα! σας κοροιδεύουν και ξοδεύετε και ένα σωρό λεφτά! 3-4 φλυτζάνια  πράσινο τσαι καθώς και χυμός από γκρέιπφρουτ σε συνδιασμό με πολύ νερό καθ΄όλη τη διάρκεια της μέρας μαζί με γυμναστική και διατροφή και θα γίνετε μοντελάκια κορίτσια.  
ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ!
wellnessCoach
Μέλος από: 03.08.2010
 Αυτό που δοκιμάζω 2 χρόνια τώρα με πιεσμένο πρόγραμμα,είναι μία έξυπνη διατροφή με υποκατάσταση γευμάτων.Έχει επίσημα αναγνωριστεί,4 έρευνες δημοσιευμένες ΗΠΑ,Κίνα,Γερμανία (http://www.herbalifescience.com/research/clinical-study-ucla/) και 4 υπό εξέλιξη,πως η υποκατάσταση γευμάτων βοηθάει στον έλεγχο βάρους και στην βελτίωση των αθλητικών επιδόσεων.
mariamet
Μέλος από: 29.06.2009
Exei dokimasei kapoia ton cafe minser? tn parageila alla dn 3erw pote 8a m er8ei h paragelia...kanei ka8olou douleia?
mariaf
Μέλος από: 28.03.2010
to tsai kanei 8aumata .

Σελίδα 1 / 2 | Σύνολο Απαντήσεων: 13

Συνολικά θέματα: 1686  
Σύνολο μελών: 10064  
Νεότερο μέλος: sougar
Τελευταία Απάντηση: RE: