Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2012
ΚΕΝΤΡΙΚΗ FORUM   ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΕΙΣΟΔΟΣ/ΕΓΓΡΑΦΗ
Συγγραφέας Μήνυμα
elin78
Μέλος από: 06.03.2010
Γεια σε όλους!!! Μπορείτε να προτείνετε κανένα καλό συμπλήρωμα για ενέργεια? Δεν ξέρω αν φταίει η διατροφή μου, γυμνάζομαι κάθε μέρα...εδω και λίγους μήνες παίρνω σπιρουλίνα και ιπποφαές . Τον τελευταίο καιρό όμως νιώθω πολύ κουρασμένη και δεν έχω καθόλου ενέγεια!!
sonya76
Μέλος από: 16.09.2010
ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ FOREVER, ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ 147 ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ 37 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΗΣ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ..

ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ( ΚΑΘΑΡΑ ΦΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΕΟΦ ) ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΟΗΘΑΝΕ ΑΡΚΕΤΑ..ΕΙΔΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ 4 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ,  ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΧΥΜΟΣ ΤΗΣ ALOE VERA ΤΗΣ FOREVER  ΣΕ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ 99,87% ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ ΕΙΝΑΙ SUPER ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ... ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΑ , ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ , ΑΚΟΜΗ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ( 15% Η 30% ) ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ SITE ΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ : www.healthwithaloe.gr   ειμαι στην διαθεση σας  για οποια απορια εχετε ...
wellnessCoach
Μέλος από: 03.08.2010
 Πολύ σωστά και χρήσιμα όσα λέτε.Ο βασικός μου κανόνας είναι για να μειώσω το λίπος να κατεβάσω 500 θερμίδες ημερησίως χωρίς να στερούμαι κάτι. Εδώ έμαθα πολλές χρήσιμες πληροφορίες,όπως συμβουλές υγείας,διατροφής,ΒΜΙ κ.α. http://www.future-nutrition.gr
temeloglou
Μέλος από: 08.06.2010
Αν σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε ενέργεια, να διώξετε την ατονία και την κούραση μπορείτε να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα μου www.herbalnutritionforall.com
katsikaki
Μέλος από: 04.01.2009

γεια σας κοριτσια ειναι η πρωτη μου φορα που στελνω μηνυμα... ειμαι 27 χρονων κ αντι να βαζω κιλα χανω πολυ ευκολα,βεβαια παιζει ρολο κ η δουλεια μου οπως κ το σκαρι του μπαμπα μου.. ειναι κ αυτος αδυνατος κ δεν βαζεο ευκολα κιλα!  το θεμα ειναι οτι θελω ενεργεια κ δεν ξερω τι να παρω...  εχω δοκιμασει tonotil αλλα δεν βοηθησαν κ πολυ τι να κανω? τι να παρω?

elin78
Γεια σου katinaki!!!

Οχι δεν εχω παρει κιλα απο Σπιρουλινα, βεβαια με το ιπποφαες προσεξα οτι ανοιγει λιγο η ορεξη στην αρχη.. Τωρα και μενα παραξενο μου φαινεται, αφου δεν εχεις αλλαξει διατροφη πως γινεται να παρεις κιλο;
Σ΄ευχαριστώ για τη συμβουλή και όσο γι΄ αυτό προσπαθώ να πινω 2 - 3 λιτρα νερο την ημέρα. Επίσης εχω ξεκινήσει το Lipton Linea (πρασινο τσαι) και είναι πολυ καλό, εχω δει διαφορα!!!
katinaki
Μέλος από: 14.12.2009

Hi elin78.

Να σε ρωτήσω κάτι? Αυτό το διάστημα που παίρνεις την σπιρουλίνα και το ιπποφαές, έχεις παρατηρήσει αύξηση στο βάρος σου? Μήπως πήρες κιλά?. Παίρνω εδώ και δυό εβδομάδες σπιρουλίνα, γιατί διάβασα ότι έχει πολύ σίδηρο, αλλά δεν έχω δει κάποια βελτίωση στην φυσική μου κατάσταση. Έχω πάρει όμως μισό με ένα κιλό. Δεν άλλαξα την διατροφή μου και μου φαίνεται παράξενο. Θα με υποχρεώσεις αν μου απαντήσεις.

Επίσης, έχω πάρει παλιότερα, το Kindervital για γυναίκες. Πρόσεξε, όχι αυτό που είναι για παιδιά, ούτε για μαθητές, αυτό που είναι για γυναίκες. Ίσως να έχει αλλάξει όνομα και να λέγεται Zellogen τώρα. Στο συστήνω, έχω είχα καταλάβει διαφορά. Είχα τονωθεί, ως και τα μαλλιά μου είχαν βελτιωθεί. Βέβαια, είναι ένα μπουκάλι για 3 εβδομάδες, δεν το παίρνεις συνέχεια. Και μια συμβουλή. Αύξησε την πρόσληψη νερού, πίνε όσο πιο πολύ μπορείς. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ρόλο παίζει η ενυδάτωση στην φυσική σου κατάσταση!

elin78
s' euxaristo polu!! Den exo kairo pu ta pairno, 3 mines spiroulina kai mina ippofaes.. opote den mporo na sou po :(  Ap oti exo akousei ine polu kala sumpliromata!!! Se mena den exoun voithisei se kati pros to paron!

petroulaki2
Μέλος από: 01.03.2010
ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ OMANITOUS.ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ. ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΟΜΩΣ...ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΣΥ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΕ ΚΑΤΙ;ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟ.ΚΑΝΩ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΤΟΝΩΣΕΙ....
petroulaki2
Μέλος από: 01.03.2010
ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ OMANITOUS.ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ. ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΟΜΩΣ...ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΣΥ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΕ ΚΑΤΙ;ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟ.ΚΑΝΩ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΤΟΝΩΣΕΙ....

Σελίδα 1 / 1 | Σύνολο Απαντήσεων: 9

Συνολικά θέματα: 1686  
Σύνολο μελών: 10064  
Νεότερο μέλος: sougar
Τελευταία Απάντηση: RE: