Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2012
ΚΕΝΤΡΙΚΗ FORUM   ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΕΙΣΟΔΟΣ/ΕΓΓΡΑΦΗ
Συγγραφέας Μήνυμα
fleur
Μέλος από: 12.03.2010
Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε σας, αλλά τώρα που έχει ανέβει η θερμοκρασία μου έχει κοπεί η όρεξη και προτιμώ πιο δροσιστικά σνακ (σαλάτες) από μεγάλα γεύματα, ενώ το έχω ρίξει στα φρούτα και τα λαχανικά και τρώω λιγότερα γλυκά. Τελικά το καλοκαίρι βοηθάει στο να ακολουθήσεις υγιεινή διατροφή χωρίς να το καταλάβεις! - αν εξαιρεσουμε τα παγωτά!
feflouag
Μέλος από: 13.07.2011
egw olo to xeimwna ekana prospa8eies na akolou8hsw pista kapoia diaita,alla meta apo 2 vdomades to polu ta paratousa,,twra exw apo ton maio pou akolou8w prosektikh diatrofh kai exw xasei 8 kila..
nachris
Μέλος από: 26.06.2010
Γειά σας. Αν γνωρίζετε κάποιον (και θέλετε να βοηθήσετε) που να ενδιαφέρετε να χάσει κιλά και πόντους χωρίς πείνα και χωρίς στέρηση προσφέρετε εντελω΄ς δωρεάν η υπηρεσία εξατομικευμένης σωστής διατροφής και ευεξίας για τον καθένα ξεχωριστά. Για πληροφοριές Μπάστα Χριστίνα 6970830507, 6984202065 ή 2105751582 www.nutri.gr
olga
Μέλος από: 20.10.2008
Ακριβώς το ίδιο παθαίνω κι εγώ. Εκτός βέβαια από την περίοδο των διακοπών που με τα μπάνια μου ανοίγει η όρεξη και τρώω συνέχεια. Πάντως τώρα είναι καλή περίοδος να καταναλώνουμε σαλάτες (μιας και ούτως ή άλλως δεν πεινάμε ιδιαίτερα), μήπως και χάσουμε κανά δυο κιλάκια μέχρι τις διακοπές.

Σελίδα 1 / 1 | Σύνολο Απαντήσεων: 3

Συνολικά θέματα: 1686  
Σύνολο μελών: 10064  
Νεότερο μέλος: sougar
Τελευταία Απάντηση: RE: