Τι λέει για σένα το σχήμα των χειλιών σου;

05-04-2013
Διαλέξαμε 6 celebrities για να καλύψουμε τα πιο ενδεικτικά σχήματα χειλιών και η ειδικός μας ανέλυσε τι σημαίνει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά για την προσωπικότητα του ατόμου! Εσύ είσαι ηγέτης, ρομαντική ψυχή ή γυναίκα που θέλει να σαγηνεύει;;;
 
 
Aν τα χείλη σου είναι σαν της Charlize Theron... Είσαι Ηγέτις!
Aν τα χείλη σου είναι σαν της Charlize Theron... Είσαι Ηγέτις!

Τα χείλη της Theron είναι πολύ καμπυλωτά και έχουν μία φυσική κλίση προς τα πάνω, που φανερώνει τόλμη και αυτοπεποίθηση. Χρησιμοποίησε τα χρώματα με σύνεση, αφού ένα έντονο χρώμα μπορεί να κρύψει τελείως τις καμπύλες. Με ένα μικρό πινέλο, βάλε λίγο κονσίλερ περιμετρικά έξω από τα χείλη για να αναδείξεις το ιδιαίτερο σχήμα και να δημιουργήσεις μία αντίθεση που θα δώσει έμφαση στο φυσικό ροζ των χειλιών.
 
 
Σχετικά Άρθρα
Γραφολογία: Τι αποκαλύπτει ο γραφικός χαρακτήρας;
Η γλώσσα του σώματός του, τα αποκαλύπτει όλα!
Πιστή ή άπιστη; Κάνε το τεστ και μάθε την αλήθεια
Μπορεί η γραφή σου να φανερώσει τις πτυχές του χαρακτήρα σου; Η γραφολογία είναι τέχνη ή επιστήμη; Η γραφολόγος Χαρά Ν. Ζώτου απαντά στις απορίες σου.
Μήπως σου στέλνει διάφορα σημάδια για το πώς αισθάνεται κι εσύ δεν τα παρατηρείς; Δες πώς να τα αναγνωρίσεις μέσα από 4 χαρακτηριστικές κινήσεις που επισημαίνει ο Κέβιν Χόγκαν, ειδικός στη γλώσσα του σώματος, Psy.D. και συγγραφέας του The Psychology of Persuasion.
Τόσο παλιά όσο ο κόσμος! Η ερωτική απιστία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ανθρώπινης ζωής, που όμως ανακινεί δυσάρεστα συναισθήματα, όπως ζήλια, εκδίκηση και συχνά οδηγεί σε χωρισμούς. Γιατί όμως ένας άνθρωπος να μπει σε μια τέτοια διαδικασία;