Keep your mind & body in good shape

Μην ξεχάσεις την εγγραφή σου στο newsletter

Nα τι χρειάζεται το πρόσωπο και το σώμα σου πριν τα Χριστούγεννα

Αποφάσισε τις κινήσεις που θα κάνεις για ανανέωση προσώπου και σώματος, πριν τα Χριστούγεννα. Ιδού οι επιλογές σου.

φυσικό στέγνωμα μαλλιών

Για το πρόσωπο

Αν έχεις ακμή

Clinical Acne Treatment

Η θεραπεία μειώνει τη συσσώρευση των επιφανειακών νεκρών κυττάρων, το σμήγμα και τη λιπαρότητα, ενώ βοηθά στη μείωση επανεμφάνισης ατελειών και διατηρεί την ισορροπία του δέρματος. Για βέλτιστα αποτελέσματα συνδυάζεται με θεραπεία laser κατά της ακμής.

Αν έχεις πανάδες

Pigment Correct Peel

Η θεραπεία για υπερμελάγχρωση αφαιρεί τα επιφανειακά νεκρά κύτταρα και λευκαίνει τη συνολική όψη του δέρματος, ενώ με συστηματικότητα διατηρείται η λεύκανση και ενισχύεται η κυτταρική ανανέωση. Για βέλτιστα αποτελέσματα συνδυάζεται με θεραπεία laser.

Αν θες βαθύ καθαρισμό

Microdermabration

Η δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους είναι μια αισθητική-μηχανική διαδικασία απολέπισης που εξαλείφει τα επιφανειακά στρώματα των κυττάρων του δέρματος, ενώ διεγείρει την αναγέννηση νέων, αυξάνοντας την παραγωγή κολλαγόνου και ενισχύοντας την εμφάνιση του δέρματος και τη βελτίωση της ελαστικότητας. Επιτυγχάνει βαθύ ιατρικό καθαρισμό προσώπου και ντεκολτέ, απολέπιση και απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας, κάνει πρόληψη και θεραπεία της γήρανσης του δέρματος και αντιμετωπίζει τις δυσχρωμίες και τις πανάδες καθώς και τις ουλές ακμής.

Αν θες ανάπλαση

Facial Rejuvenation – PRP

Η Facial Rejuvenation (PRP) επιτρέπει την αναδόμηση της επιδερμίδας με φυσικό τρόπο, αφού δεν εγχέεται στον οργανισμό μας άλλο υλικό, εκτός από τους αυξητικούς παράγοντες που προέρχονται από κύτταρα του ίδιου του οργανισμού μας. Πρόκειται για μία από τις δημοφιλέστερες θεραπείες ανάπλασης του δέρματος παγκοσμίως. Η μέθοδος είναι μη επεμβατική και απόλυτα ασφαλής. Το δέρμα αναδομείται με φυσικό τρόπο, οι ρυτίδες απαλύνονται ή/και εξαλείφονται, ενισχύεται η παραγωγή κολλαγόνου και η οξυγόνωση της επιδερμίδας.

Αν θες διόρθωση ρυτίδων

Yαλουρονικό οξύ

Το υαλουρονικό οξύ υπάρχει σε φυσική μορφή μέσα στο σώμα μας. Βοηθά στην ενυδάτωση και δίνει όγκο στο δέρμα. Με την έγχυση υαλουρονικού οξέoς διορθώ- νουμε τις ρυτίδες στο μεσόφρυο, τις περιστοματικές, τις ρινοπαρειακές αύλακες αλλά και το περίγραμμα των χειλιών και αυξάνουμε τον όγκο τους.

Aν θες σύσφιγξη

iPixel με μικρονυγμούς για πρόσωπο και λαιμό

Το iPixel χρησιμοποιεί την ενέργεια του πλάσματος για να δημιουργήσει μικροσκοπικές οπές στην επιδερμίδα αυξάνοντας τη θερμότητα του στρώματος του δέρματος που βρίσκεται κάτω από αυτήν. Η ενέργεια αυτή βοηθά στην έντονη επιδερμική σύσφιγξη στο πρόσωπο. Άμεσα ορατά αποτελέσματα από την πρώτη εφαρμογή:

  • Σβήσιμο πανάδων και μελαχρωματικών κηλίδων.
  • Λείανση λεπτών ρυτίδων γύρω από τα μάτια, το στόμα, το περίγραμμα του προσώπου ή το λαιμό.
  • Έντονη σύσφιγξη και ορατή ανόρθωση του δέρματος.
  • Νεανική όψη.
  • Πρόσωπο χωρίς δυσχρωμίες.

Αν θες ανόρθωση και σύσφιγξη

Αναρτώμενα νήματα προσώπου – mini LIFT

Η μέθοδος βασίζεται στην υποδερμική ανόρθωση και σύσφιγξη των χαλαρωμένων δερματικών ιστών με αναρτώμενα χειρουργικά νήματα. Εφαρμογές νημάτων
γίνονται σε πρόσωπο, λαιμό, διπλοσάγονο, παρειές (αναδιάρθρωση και αποκατάσταση όγκου), ζυγωματικά, ανόρθωση φρυδιού (Brow lift), αλλά και στο σώμα σε βραχίονες, γόνατα, κοιλιά, εσωτερικό των μηρών, γλουτούς. Η εφαρμογή τους γίνεται ανώδυνα και αναίμακτα μόνο με τοπική αναισθησία στο ιατρείο και δε χρειάζεται εισαγωγή ή παραμονή σε νοσοκομείο.

  • Άμεση ανόρθωση προσώπου και σώματος.
  • Χωρίς χειρουργικές τομές.
  • Είναι θεραπεία διάρκειας 60 λεπτών.
  • Χωρίς αναισθησία και χρόνο αποθεραπείας.

Αν θες να διορθώσεις ρυτίδες και δυσχρωμίες

Laser

Tο μη επεμβατικό Laser «Mosaic» με FDA approval για skin regeneration. Επιφέρει πραγματική βελτίωση δίνοντας μακροχρόνια αποτελέσματα στη γενική υφή του δέρματος, τις ρυτίδες και τις ουλές.

Για το σώμα

Αν θες μείωση τοπικού πάχους:

ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ – 3D-LIPO

Νέας γενιάς μη επεμβατική λιπόλυση που προκαλεί μείωση των λιποκυττάρων, βασισμένη στην ψύξη τους, με αποτέλεσμα την καταστροφή τους. Οι περιοχές που εφαρμόζεται το 3D-Lipo είναι η κοιλιά, τα χέρια, οι γλουτοί και οι μηροί. Το αποτέλεσμα επέρχεται προοδευτικά και είναι μόνιμο. Αρχίζει να γίνεται άμεσα μετά την πρώτη συνεδρία και ολοκληρώνεται στις 45 ημέρες. Η μέθοδος είναι ιδανική για γυναίκες και άνδρες.

Κυτταρίτιδα, ραγάδες, τριχόπτωση, τοπικό πάχος;

CARBOXYTHERAPY

Αντιμετωπίζει δραστικά την κυτταρίτιδα, το τοπικό πάχος, τις ραγάδες, αλλά χρησιμοποιείται και για μαύρους κύκλους, ντεκολτέ, επούλωση ουλών. Βασίζεται στη διοχέτευση ελεγχόμενης δόσης ιατρικού διοξειδίου του άνθρακα στα προβληματικά σημεία του προσώπου και του σώματος. Η καλύτερη αιμάτωση και οξυγόνωση προκαλεί την αγγειογένεση νέων αιμοφόρων κυττάρων, με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η εξωτερική όψη της επιδερμίδας.

Αν θες λιπόλυση και μείωση πόντων:

AQUALYX

Είναι μία από τις πιο εξελιγμένες διαδικασίες αφαίρεσης του λίπους και γλυπτικής σώματος στις δύσκολες περιοχές, όπως γλουτοί, μέση, κοιλιά, στομάχι, γοφοί, μπράτσα κ.ά. Το Aqualyx είναι ενέσιμο διάλυμα δεσοξυχολαμινικού οξέος, εγκεκριμένο C.E., το οποίο παράγεται φυσιολογικά από τον οργανισμό και βοηθά στην αποδόμηση του λίπους.

 

 

boukouvalas
Ευχαριστούμε τον δρα Ζήση Μπουκουβάλα, πλαστικό χειρουργό, επιστημονικό διευθυντή και διευθύνοντα σύμβουλο «Αναγέννηση» (www.drboukouvalas.gr).

Περισσότερα από Μόδα & Ομορφιά

Ποιο ήταν το ιδανικό γυναικείο σώμα κάθε εποχή; Οι σωματότυποι σε 3.000 χρόνια ιστορίας!

Γυναικείοι σωματότυποι: Το ιδανικό κορμί και τα πρότυπα ομορφιάς μερικές χιλιάδες χρόνια πριν, μέσα από ένα ενδιαφέρον βίντεο.

Ποτέ ΜΗΝ κάνεις αυτά στο χρώμα των μαλλιών σου

Τα δύο σημαντικά don’ts που αφορούν το χρώμα των μαλλιών σου και δεν πρέπει να αγνοήσεις.

12 τροφές που προλαμβάνουν την τριχόπτωση και δυναμώνουν τα μαλλιά

Αυτές είναι οι καλύτερες τροφές που παρέχουν στον οργανισμό τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για υγιή μαλλιά και προλαμβάνουν την τριχόπτωση.

Όσα θέλει η επιδερμίδα σου: Νερό ή κρέμα, φτηνά ή ακριβά προϊόντα, δείκτη προστασίας 30 ή 50;

Η δερματολόγος Dr. Debra Jaliman αποκαλύπτει τα πάντα γύρω από την επιδερμίδα σου. Αν πίνεις πολύ νερό θα διατηρήσεις το δέρμα σου ενυδατωμένο; Ξανά σκέψου το!

Ντους μετά το μακιγιάζ και άλλα beauty tricks που κάνουν οι celebrities πριν τα Όσκαρ!

Περίεργα μυστικά ομορφιάς των celebrities πριν τα Oscar! Aποσμητικό στο πρόσωπο, κρέμα για την κυτταρίτιδα στο σαγόνι; Ναι, το Όσκαρ μακιγιάζ έχει τα μυστικά του

Θέλουμε όλη τη νέα αθλητική συλλογή της Tezenis!

Δες τα ωραιότερα κομμάτια που θα ολοκληρώσουν τις πιο stylish, sporty εμφανίσεις σου.

#shapegreece