Keep your mind & body in good shape

Μην ξεχάσεις την εγγραφή σου στο newsletter

Super summer διαγωνισμός: Kέρδισε το πιο cool smartphone Samsung Galaxy J1 (2016) με οθόνη 4,5”! (αποτελέσματα)

Η COSMOTE σού κάνει δώρο το πιο hot gadget. Δήλωσε συμμετοχή τώρα!

25.07.2016

εχεις διαβασει

Η COSMOTE σού κάνει δώρο το πιο cool κινητό, ένα Smartphone Samsung Galaxy J1 (2016), αξίας 169 ευρώ!

Με μοντέρνα σχεδίαση, το Samsung Galaxy J1 (2016) διαθέτει οθόνη αφής 4,5” τεχνολογίας sAMOLED που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ευρείας θέασης από άκρη σε άκρη. Έχει τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.3GHz, 5MP κύρια κάμερα με ρεαλιστική απεικόνιση χρωμάτων για εντυπωσιακές φωτογραφίες και video, καθώς και ενισχυμένη μνήμη RAM για απρόσκοπτη λειτουργία πολλαπλών εφαρμογών. Επίσης, χάρη στη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας ελαχιστοποιείται η κατανάλωση της μπαταρίας. Έτσι θα έχεις πάντα μπαταρία όταν το χρειάζεσαι.

Με το Samsung Galaxy J1 (2016) μπορείς να απολαμβάνεις απίστευτα γρήγορο σερφάρισμα στο internet, να μαθαίνεις αμέσως τα νέα των φίλων σου από τα social media και να κατεβάζεις τις αγαπημένες σου εφαρμογές πιο γρήγορα από ποτέ, χάρη στο 4G δίκτυο της COSMOTE, το Νο1 δίκτυο σε πληθυσμιακή κάλυψη που φτάνει το 83%.

COS_LOGO_HZ_REG_RGB_PS

COSMOTE 4G NEW_high res

 

Η τυχερή νικήτρια είναι: 

Σοφία Κυπριανού

Συγχαρητήρια! Θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά για την παραλαβή του δώρου σας!

Διαγωνισμός: Γίνε η τυχερή που θα κερδίσει το smartphone Samsung Galaxy J1 (2016)!

    Εξαιρούνται οι υπάλληλοι των εταιρειών του Οµίλου Αττικών Εκδόσεων, καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου (Α’) βαθµού. Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη & έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός ισχύει από τις 25/07/2016 έως τις 31/07/2016. Ο Διαγωνισμός πραγματοποιείται εξ’ ολοκλήρου μέσω διαδικτύου με επίσκεψη του ενδιαφερομένου σε δικτυακό τόπο (website) στο διαδίκτυο (internet) και, συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα www.shape.gr στο εξής: το «Site», σύμφωνα με τους σχετικούς όρους χρήσης, επιλέγοντας το πεδίο περί συμμετοχής στο Διαγωνισμό, σύμφωνα με τα αναφερόμενα κατωτέρω. H συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο (Internet) με δικά τους τεχνικά μέσα και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων. Οι παρόντες όροι θα είναι αναρτημένοι στο διαδικτυακό τόπο (Site) καθόλη τη διάρκεια ισχύος του Διαγωνισμού. Οι συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη & έγκυρα στοιχεία τους. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, κατά το χρόνο συμμετοχής στο Διαγωνισμό. Η ανάδειξη του νικητή θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις 01/08/2016 στα γραφεία της εταιρείας Αττικές Εκδόσεις Α.Ε., επί της Κηφισίας 40, Μαρούσι, ενώπιον εκπροσώπων της εταιρείας και του κοινού (εφόσον το επιθυµεί). Τα ονόματα τους θα αναρτηθούν στο www.shape.gr από τις 01/08/2016 έως τις 26/08/2016. Η εταιρεία Aττικές Εκδόσεις Α.Ε. δικαιούται να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει τους διαγωνισµούς για σπουδαίο λόγο. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωµα και την ευχέρεια να ακυρώσει συµµετοχές, εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Οι συµµετέχουσες στο διαγωνισµό οφείλουν να γνωρίζουν τους όρους και τους κανόνες τους. Η δε συµµετοχή τους στο διαγωνισµό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του, χωρίς η συµµετέχουσα να διατηρεί το δικαίωµα εξώδικης ή δικαστικής αµφισβήτησης για τη διεξαγωγή και τα αποτελέσµατα της κλήρωσης. Η Διοργανώτρια και η Συνδιοργανώτρια δεν έχουν ουδεμία ευθύνη, ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί και/ή ζημία και/ή βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί σε αυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με το δώρο ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία. Οι παρόντες όροι διέπονται από και ερμηνεύονται σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο. Κάθε διένεξη, διαφωνία ή διαφορά που τυχόν προκύψει σχετικά με τους παρόντες Όρους και τον Διαγωνισμό, και η οποία δεν θα έχει επιλυθεί φιλικά κατά τη διαδικασία του προηγούμενου άρθρου, θα λύεται οριστικά σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία. Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από το Διαγωνισμό αποκλειστικά αρμόδια ορίζονται τα δικαστήρια της Αθήνας.

Περισσότερα από Καλή ζωή

Τα πρότυπα ομορφιάς ανά εποχή: Δες σε ποιο ανήκεις

Βρες σε ποια εποχή ήσουν εσύ το πρότυπο της ομορφιάς και χαλάρωσε, γιατί όλα τα είδη των σωματοτύπων έχουν αποθεωθεί κάποια στιγμή στην ιστορία, άρα το ίδιο και εσύ!

Πώς να είσαι πάντα αισιόδοξη με τις συμβουλές 17 ειδικών

17 ειδικοί και ψυχολόγοι σου αποκαλύπτουν ο καθένας από ένα μυστικό για να βρεις την ευτυχία.

Αυτά είναι τα 3 λάθη που κάνεις μόλις ξυπνάς

Αν θέλεις να έχεις μια παραγωγική μέρα απόφυγε αυτές τις συνήθειες.

Η κολλητή σου μόλις χώρισε; Δες πώς να τη βοηθήσεις

15 τρόποι για να βοηθήσεις τη φίλη σου που μόλις χώρισε!

Όσα ξέρουν οι εκατομμυριούχοι: Πώς θα γίνω πλούσια σε 4 βήματα

Υπάρχει step-by-step οδηγός για να αποκτήσεις περισσότερα χρήματα.

Sex Therapy: 10 τρόποι να μην έχεις ΠΟΤΕ ΠΙΑ άγχος στο κρεβάτι!

Τι είναι αυτό που σου στερεί την απόλαυση στο κρεβάτι; Όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, το πιο συχνό πρόβλημα των γυναικών σε ό,τι αφορά το σεξ είναι η έλλειψη αυτοπεποίθησης. Δες τις 10 συμβουλές για να το ξεπεράσεις!

#shapegreece