6 ιστορίες σεξ για να ξεπεράσεις τα όριά σου

6 τολμηρές γυναίκες τόλμησαν να ξεπεράσουν τα σεξουαλικά τους όρια. Διάβασε τις περιπέτειές τους και τη γνώμη της ειδικού!

07.04.2017

εχεις διαβασει

Αυτό που κάποιος απεχθάνεται, μπορεί εσύ να το λατρεύεις. Αυτό που σε τρομάζει στο κρεβάτι, μπορεί να είναι ένα συνηθισμένο βράδυ στο σπίτι του γείτονά σου. Κάτι που είναι πολύ ρομαντικό για τη φίλη σου μπορεί να σε εκπλήσσει. Τα σεξουαλικά όρια της καθεμίας είναι διαφορετικά, αλλά πολλές από εμάς έχουμε μια κρυφή φαντασίωση για μια πράξη που δε θα κάναμε ποτέ: μια πράξη υπερβολικά προσβλητική, ταπεινωτική, δυσάρεστη ή ακόμη και ταμπού. Αλλά, όπως λέει και το ρητό, «ποτέ μη λες ποτέ». Μάλιστα, «η χαλάρωση των σεξουαλικών ορίων μπορεί να προκαλέσει διέγερση που τροφοδοτεί άλλες πλευρές της ζωής σου» σημειώνει η Φαίδρα Λογοθέτη, Ph.D., ψυχολόγος, διευθύντρια του Κέντρου Αυτοεκτίμησης και Θετικής Σκέψης Lovesmiles. 6 γυναίκες αποκαλύπτουν τι τις οδήγησε να κάνουν τα σεξουαλικά άλματα που είχαν ορκιστεί ότι δε έκαναν ποτέ.

1. «Έμαθα να αγαπώ τα σεξουαλικά βοηθήματα»

Τι συνέβη: Η Ναταλία, 38 ετών, δέχτηκε δώρο από τις φίλες της ένα ερωτικό βοήθημα. «Με παραξένεψε, αλλά αποφάσισα να το δοκιμάσω για πλάκα».

Πώς ένιωσε: «Δημιουργούσε λίγη θερμότητα, πράγμα διεγερτικό, και μου άρεσε πώς διέγειρε όλη την περιοχή» λέει. «Ένιωσα τόσο ωραία, που ξεπέρασα γρήγορα τους ενδοιασμούς μου για τα σεξουαλικά βοηθήματα».

Είναι φυσιολογικό; Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη, το 32% των γυναικών έχουν χρησιμοποιήσει σεξουαλικά βοηθήματα, ενώ το 24% δεν έχουν δοκιμάσει κάποιο αυτή τη στιγμή, αλλά θα ήταν πρόθυμες.

Θέλεις να το δοκιμάσεις; Αρχικά, προτίμησε ένα μικρό παιχνίδι, όπως ένα μίνι δονητή, για να το χρησιμοποιήσεις με το σύντροφό σου. Η χρήση ενός παιχνιδιού «μπορεί να ευχαριστήσει το σύντροφό σου περισσότερο απ’ όσο νομίζεις», αναφέρει η ειδικός και προσθέτει: «Μπορεί να θεωρήσει παράνομο, απαγορευμένο και συναρπαστικό το να σε βλέπει τόσο διεγερμένη. Εφόσον του ξεκαθαρίσεις ότι δεν υπολείπεται σε τίποτα, αλλά ότι απλώς θέλεις να προσθέσεις περισσότερο παιχνίδι και ερωτισμό στη σχέση σας, θα διαπιστώσεις ότι δεν είσαι η μόνη που δρέπει τα οφέλη».

«Έκανα τρίο»…

Editor's Picks

Περισσότερα από Καλή ζωή

Οι 6 άνδρες που θα γνωρίσεις πριν τα 30

Οι 6… σχέσεις που κάθε κορίτσι έχει γνωρίσει πριν τα 30

6 τρόποι για να διατηρήσεις την σχέση σου δυνατή
6 τρόποι για να διατηρήσεις την σχέση σου δυνατή

Το να ερωτεύεσαι είναι σχεδόν μαγικό, τι γίνεται όμως όταν η σχέση σου πρέπει να αντέξει στο χρόνο;

Αστρολογικές προβλέψεις: Tα ζώδια της εβδομάδας

Ποιες είναι οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα που ξεκινά;

Ανάλυσέ Το: Αυτοτραυματισμός | Tι υποδηλώνει και πώς αντιμετωπίζεται
Αυτοτραυματισμός: Tι υποδηλώνει και πώς αντιμετωπίζεται

Η Σάντυ Κουτσοσταμάτη μιλάει για ένα θέμα taboo που όμως είναι ευρέως διαδομένο…

9 τρόποι για να θέλουν όλοι να είναι φίλοι σου!

9 τρόποι για να γίνεις πιο δημοφιλής! Πώς μπορείς να αυξήσεις τη δημοτικότητά σου, πώς να γίνεις πιο επικοινωνιακός, και συνάμα πιο φιλικός;

#shapegreece