Σεξ …νέα που ξαφνιάζουν!

Ερευνες για το σεξ, που αφορούν στις ερωτικές προτιμήσεις των χορτοφάγων, τα σεξουαλικά παιχνίδια, και τα on-line ραντεβού.

08.09.2012

εχεις διαβασει

Πολιτική… Kάλυψη

Οι περισσότεροι που αναζητούν ραντεβού on-line κρύβουν τις πολιτικές απόψεις τους, αναφέρεται στην επιθεώρηση Evolution & Human Behavior. Οι ερευνητές ανέλυσαν σχεδόν 3.000 προφίλ σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών και διαπίστωσαν ότι μόλις το 14% των χρηστών ανέφεραν τις πολιτικές πεποιθήσεις τους, από φόβο μήπως έτσι μειωθεί ο αριθμός των ενδιαφερομένων. Ωστόσο, προηγούμενες έρευνες έχουν δείξει ότι το μεγαλύτερο κοινό ανάμεσα στους συζύγους είναι οι πολιτικές απόψεις, οπότε αν ψάχνεις για έναν έρωτα που θα κρατήσει, αποκάλυψε τις πολιτικές σου θέσεις!

 

Ποιος Φοβάται τα Σεξουαλικά Παιχνίδια;

Οι πραγματικοί άνδρες δεν τρομάζουν από τα σεξουαλικά βοηθήματα: σε πρόσφατη μελέτη στην επιθεώρηση Journal of Sex & Marital Therapy το 70% των ανδρών που ρωτήθηκαν είπαν ότι δεν έχουν πρόβλημα με τη χρήση δονητών από τις συντρόφους τους. «Οι περισσότεροι άνδρες πίστευαν πως η χρήση βοηθημάτων μπορεί να κάνει το σεξ ακόμη πιο συναρπαστικό» επισημαίνει η συγγραφέας της μελέτης, Debby Herbenick, Ph.D., ερευνήτρια στο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα.


Χορτοφάγοι vs Κρεατοφάγοι

9 προς 1 Οι πιθανότητες ένας χορτοφάγος να απολαμβάνει να κάνει στοματικό έρωτα συγκριτικά με έναν άνδρα που αγαπά το κρέας (οι χορτοφαγικές γυναίκες ήταν επίσης πιο πιθανό να ανταποδώσουν τη χάρη)  σύμφωνα με έρευνα του OKCupid.

 

Editor's Picks

Περισσότερα από Καλή ζωή

Οι 6 άνδρες που θα γνωρίσεις πριν τα 30

Οι 6… σχέσεις που κάθε κορίτσι έχει γνωρίσει πριν τα 30

6 τρόποι για να διατηρήσεις την σχέση σου δυνατή
6 τρόποι για να διατηρήσεις την σχέση σου δυνατή

Το να ερωτεύεσαι είναι σχεδόν μαγικό, τι γίνεται όμως όταν η σχέση σου πρέπει να αντέξει στο χρόνο;

Αστρολογικές προβλέψεις: Tα ζώδια της εβδομάδας

Ποιες είναι οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα που ξεκινά;

Ανάλυσέ Το: Αυτοτραυματισμός | Tι υποδηλώνει και πώς αντιμετωπίζεται
Αυτοτραυματισμός: Tι υποδηλώνει και πώς αντιμετωπίζεται

Η Σάντυ Κουτσοσταμάτη μιλάει για ένα θέμα taboo που όμως είναι ευρέως διαδομένο…

9 τρόποι για να θέλουν όλοι να είναι φίλοι σου!

9 τρόποι για να γίνεις πιο δημοφιλής! Πώς μπορείς να αυξήσεις τη δημοτικότητά σου, πώς να γίνεις πιο επικοινωνιακός, και συνάμα πιο φιλικός;

#shapegreece