Σεξ …νέα που ξαφνιάζουν!

Ερευνες για το σεξ, που αφορούν στις ερωτικές προτιμήσεις των χορτοφάγων, τα σεξουαλικά παιχνίδια, και τα on-line ραντεβού.

08.09.2012

εχεις διαβασει

Πολιτική… Kάλυψη

Οι περισσότεροι που αναζητούν ραντεβού on-line κρύβουν τις πολιτικές απόψεις τους, αναφέρεται στην επιθεώρηση Evolution & Human Behavior. Οι ερευνητές ανέλυσαν σχεδόν 3.000 προφίλ σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών και διαπίστωσαν ότι μόλις το 14% των χρηστών ανέφεραν τις πολιτικές πεποιθήσεις τους, από φόβο μήπως έτσι μειωθεί ο αριθμός των ενδιαφερομένων. Ωστόσο, προηγούμενες έρευνες έχουν δείξει ότι το μεγαλύτερο κοινό ανάμεσα στους συζύγους είναι οι πολιτικές απόψεις, οπότε αν ψάχνεις για έναν έρωτα που θα κρατήσει, αποκάλυψε τις πολιτικές σου θέσεις!

 

Ποιος Φοβάται τα Σεξουαλικά Παιχνίδια;

Οι πραγματικοί άνδρες δεν τρομάζουν από τα σεξουαλικά βοηθήματα: σε πρόσφατη μελέτη στην επιθεώρηση Journal of Sex & Marital Therapy το 70% των ανδρών που ρωτήθηκαν είπαν ότι δεν έχουν πρόβλημα με τη χρήση δονητών από τις συντρόφους τους. «Οι περισσότεροι άνδρες πίστευαν πως η χρήση βοηθημάτων μπορεί να κάνει το σεξ ακόμη πιο συναρπαστικό» επισημαίνει η συγγραφέας της μελέτης, Debby Herbenick, Ph.D., ερευνήτρια στο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα.


Χορτοφάγοι vs Κρεατοφάγοι

9 προς 1 Οι πιθανότητες ένας χορτοφάγος να απολαμβάνει να κάνει στοματικό έρωτα συγκριτικά με έναν άνδρα που αγαπά το κρέας (οι χορτοφαγικές γυναίκες ήταν επίσης πιο πιθανό να ανταποδώσουν τη χάρη)  σύμφωνα με έρευνα του OKCupid.

 

Editor's Picks

Περισσότερα από Καλή ζωή

Οι 10 συμβουλές των σεξολόγων για καλύτερο σεξ!

Πόσο συχνά να κάνετε σεξ; Γιατί πονάς; Οι ειδικοί απαντούν

σημάδια ότι μια σχέση τελειώνει
3 σημάδια ότι μια σχέση τελειώνει (λέει η επιστήμη)

Μάλλον η σχέση σου έχει ημερομηνία λήξης.

έχω άγχος τι να κάνω
Ο καλύτερος τρόπος να μειώσεις το στρες ανάλογα με το ζώδιο σου (Κριός, Ταύρος, Δίδυμος, Καρκίνος, Λέων Παρθένος)

Κι όμως! Το ζώδιο σου μπορεί να σου αποκαλύψει τι να κάνεις για να αποβάλλεις το άγχος.

#shapegreece