Keep your mind & body in good shape

Μην ξεχάσεις την εγγραφή σου στο newsletter

«Παστίλιες για τον πόνο του άλλου»; Εσύ πήρες;

«Παστίλιες για τον πόνο του άλλου»; Εσύ πήρες; Προμηθεύσου παστίλιες για να ενισχύσεις την εκστρατεία δράσης των Γιατρών χωρίς Σύνορα.

11.12.2012

εχεις διαβασει

Είναι η πρώτη φορά που μια επιδημία είναι απαραίτητο να εξαπλωθεί με ιλιγγιώδη ταχύτητα και να «πλήξει» τους πάντες. Δεν μιλάμε για κάτι κακό. Αντιθέτως, μιλάμε για κάτι που νομίζουμε ότι αγγίζει ή πρέπει να αγγίζει τις καρδιές όλων. Ο λόγος για την εκστρατεία ευαισθητοποίησης και υποστήριξης της δράσης των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, εντός και εκτός συνόρων, που φέρει το τίτλο «Παστίλιες για τον πόνο του άλλου».


Γιατί ακριβώς πρόκειται; Αν νιώθεις την ανάγκη να προσφέρεις σε ανθρώπους που πλήττονται πιο σοβαρά από μικρές και μεγάλες κρίσεις, εντός και εκτός συνόρων, τότε δεν έχεις παρά να πας στο φαρμακείο σου και να ζητήσεις το μικρό κόκκινο κουτί που περιέχει έξι καραμέλες με γεύση μέλι και θυμάρι και το οποίο διατίθεται στη τιμή των μόλις 1,60 ευρώ.

 


Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατίθενται απευθείας και αποκλειστικά στα προγράμματα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο.

Δες το διαφημιστικό σποτ:

 

 

Η οργάνωση έχοντας τη στήριξη ξεχωριστών προσώπων, μεταξύ των οποίων οι Άγγελος Αντωνόπουλος, Θοδωρής Αθερίδης, Μάριος Αθανασίου, Μυρτώ Αλικάκη, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και πολλοί άλλοι, μας καλεί να απαλύνουμε -με προϊόντα της ελληνικής γης- τον πόνο όσων το έχουν πραγματικά ανάγκη.
 

Θοδωρής Αθερίδης, Μάριος Αθανασίου
 


 

 

Δήμητρα Παπαδοπούλου, Γιάννης Στάνκογλου

 


Κωστής Μαραβέγιας, Μυρτώ Αλικάκη
 

 

Γιώργος Σαμαράς, Γωγώ Μπρέμπου


Και για όσους δεν γνωρίζουν το έργο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, αξίζει να αναφέρουμε μερικά στοιχεία. Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα (Doctors Without Borders, Médecins Sans Frontières, MSF) είναι μια διεθνής ιατρική ανθρωπιστική οργάνωση που εδώ και 41 χρόνια παρεμβαίνει σε επείγουσες κρίσεις, περιθάλποντας θύματα φυσικών καταστροφών, εμπόλεμων συγκρούσεων, επιδημιών κ.ά., χωρίς καμία φυλετική, θρησκευτική, πολιτική ή άλλη διάκριση, σύμφωνα με τον παγκόσμιο κώδικα της ιατρικής ηθικής. Έχει τμήματα σε 19 χώρες, μεταξύ αυτών και στην Ελλάδα, και παρεμβαίνει σε περισσότερες από 60 χώρες στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η Ελλάδα.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για την εκστρατεία, τότε δεν έχεις παρά να κάνεις κλικ στο www.pastilies.gr

Editor's Picks

Περισσότερα από Υγεία

Μείωση ρεκόρ των καπνιστών στην Ελλάδα τα τελευταία πέντε χρόνια

Ενθαρρυντικά αποτελέσματα πανελλαδική έρευνας για το κάπνισμα στην Ελλάδα φανερώνουν μείωση ρεκόρ των καπνιστών τα τελευταία 5 χρόνια στη χώρα μας.

Detox στο σπίτι: 4 πράγματα που πρέπει να πετάξεις τώρα!
Detox στο σπίτι: 4 πράγματα που πρέπει να πετάξεις τώρα!

Κάνε το σπίτι σου λίγο πιο φιλικό προς το περιβάλλον

Beauty alert: Είναι η βιταμίνη C ο ΜΟΝΟΣ τρόπος να αυξήσεις την παραγωγή κολλαγόνου;

Η βιταμίνη C ανήκει στις υδατοδιαλυτές βιταμίνες και πολλές φορές τη συναντάμε και με την ονομασία ασκορβικό οξύ.

Λαρυγγίτιδα ή φαρυγγίτιδα; Μάθε πώς θα τις ξεχωρίζεις

Ο λαιμός σου είναι κατακόκκινος και πονά όταν καταπίνεις; Ή μήπως έχεις βραχνάδα και δυσκολεύεσαι να μιλήσεις;

Άντρες VS γυναίκες στον ύπνο: ποιος έχει αϋπνία, ποιος… κλοτσάει και ποιος έχει εφιάλτες (όχι αυτός που νομίζεις);

Εκείνος ροχαλίζει και τρίζει τα δόντια του. Εσύ μετράς προβατάκια. Αυτά, και άλλα πολλά, εμποδίζουν την πρόσβαση… ανδρών και γυναικών σε έναν ξεκούραστο βραδινό ύπνο!

6 πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις εάν έχεις κρυολογήσει

Ποια πράγματα είναι προτιμότερο να αποφύγεις, για να ξεπεράσεις γρήγορα μια ίωση. Μπορεί να μην τα έχεις σκεφτεί αλλά ισχύουν!

#shapegreece