Έχουν οι γυναίκες που περνούν πολύ χρόνο μαζί συγχρονισμένη περίοδο; Μύθος ή αλήθεια;

Συγχρονίζουν πράγματι οι γυναίκες την περίοδο τους, όταν περνούν πολύ χρόνο μαζί; Το 95 τοις εκατό των γυναικών απαντά θετικά!

16.04.2018

εχεις διαβασει

Οι γυναίκες που βρίσκονται πολύ κοντά μεταξύ τους αποκτούν και την περίοδο μαζί μέσα στο μήνα, αλήθεια; Το 95 τοις εκατό των γυναικών αναφέρουν ότι πιστεύουν σε αυτό τον «συγχρονισμό της εμμήνου ρύσεως», ενώ η επιστήμη είναι ακόμα καχύποπτη.

Μία μελέτη αποκάλυψε ότι οι γυναίκες που ζούσαν στον ίδιο κοιτώνα παρουσίαζαν την περίοδο μαζί, σε αρμονία. Ωστόσο, περαιτέρω έρευνες δεν έχουν καταφέρει να αναπαράγουν αυτό το αποτέλεσμα.

«Αλλά, βλέπουμε κάτι τέτοιο να συμβαίνει όλη την ώρα ανάμεσά μας», λέει η Alyssa Dweck, M.D., η οποία επισημαίνει ότι οι γυναίκες που ζουν μαζί συχνά έχουν την ίδια διατροφή, άσκηση και συνήθειες στον ύπνο, πράγματα που μπορούν να επηρεάσουν τον κύκλο τους.

Μύθος ή όχι, τα συναισθήματα της αδελφότητας και του δεσίματος που προέρχονται από αυτό το γεγονός, όταν συμβαίνει, είναι σίγουρα πραγματικά.

Editor's Picks

Περισσότερα από Υγεία

πόνος στα πόδια ψηλά τακούνια
Ψηλά τακούνια; Ο πόνος στα πόδια δε σε εμποδίζει πια να τα φοράς – δες γιατί!

Αγαπάς τα ψηλά τακούνια, θέλεις να απολαμβάνεις τις βόλτες σου και το χορό; Μην επιτρέπεις στον πόνο στα πόδια να σε σταματήσει!

προστατευτικοί νάρθηκες δόντια
Προστατευτικοί νάρθηκες δοντιών: Γιατί και πότε χρειάζεται να τους χρησιμοποιείς

Τα ομαδικά αθλήματα όπως οι πολεμικές τέχνες, το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλεϊ μπορεί να προκαλέσουν μικροατυχήματα. Οι προστατευτικοί νάρθηκες είναι το «αξεσουάρ» που μπορεί να σώσει τα δόντια σου.

Πόσες φορές μπορείς να χρησιμοποιήσεις την πετσέτα μπάνιου πριν μπει για πλύσιμο;

Κάθε πότε πρέπει να πλένεις την πετσέτα σου και πώς θα πλύνεις σωστά και οικολογικά την πετσέτα αλλά και όλα σου τα ρούχα;

βιταμίνες φρούτα λαχανικά υγιεινή διατροφή ισορροπημένη διατροφή
Έτσι θα ενισχύσεις το ανοσοποιητικό σου! Οι top βιταμίνες και όχι-μόνο!

Μάθε ποια είναι τα απαραίτητα συστατικά για να ενισχύσεις το ανοσοποιητικό σου και ζήσε την κάθε μέρα στο 100%.

χολή
Πέτρα στη χολή και άλλα 4 πιθανά προβλήματα που πρέπει να γνωρίζεις

Τι συμπτώματα έχει η πέτρα στη χολή; Ο χειρουργός απαντά και μας εξηγεί τι είναι η χολή και τι πρέπει να προσέχουμε.

#shapegreece