Λιγότερος βραδινός ύπνος για να κάνεις καλύτερη δουλειά

Ο λιγότερος βραδινός ύπνος ίσως και να σε βοηθά να εργάζεσαι καλύτερα, σύμφωνα με νέα έρευνα.

18.06.2017

εχεις διαβασει

Υπάρχουν καλά νέα για αυτούς που είναι τόσο κουρασμένοι από τη συνεχή δουλειά αλλά ακόμα δεν καταφέρνουν να κοιμηθούν σε μία αξιοπρεπή ώρα το βράδυ.

Σίγουρα θα έχεις νιώσει τόσο εκνευρισμένη με τον εαυτό σου επειδή νιώθεις κουρασμένη την επόμενη μέρα, αλλά τίποτα δεν αλλάζει και αυτός ο φαύλος κύκλος συνεχίζεται μέχρι που πεθαίνεις; Λοιπόν, τώρα δε χρειάζεται να νιώθεις ενοχές που δεν ξαπλώνεις την ώρα που πρέπει να κοιμηθείς.

Σύμφωνα με τον ειδικό στην ευεξία Daniel Browne και συγγραφέα του βιβλίου The Energy Equation, που ειδικεύεται στο να βοηθάει εργαζόμενους υψηλής απόδοσης να επιτύχουν μία καλύτερη ισορροπία στη ζωή τους, το να κοιμάσαι μία ή δύο ώρες λιγότερο από τις συνιστώμενες οκτώ ώρες μπορεί πραγματικά να σε βοηθήσει περισσότερο.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Είσαι πρωινός ή βραδινός τύπος;

Ο Browne πιστεύει ότι ο λιγότερος ύπνος σου δίνει περισσότερη ενέργεια και κάνει τους ανθρώπους να βρίσκονται σε μεγαλύτερη εγρήγορση και να είναι πιο ευτυχισμένοι, επειδή τους παρέχει περισσότερο χρόνο στη διάρκεια της ημέρας. Αν αυτό είναι αλήθεια, τότε πρέπει να διαθέτουμε πολύ περισσότερη ενέργεια από αυτή που νομίζαμε.

Επίσης, αυτά είναι υπέροχα νέα και με βάση μία νέα έρευνα που ήρθε στο φως και αποκάλυψε ότι οι μισές μητέρες χάνουν τον ύπνο τους κάθε βράδυ επειδή ανησυχούν για την καριέρα τους.

Editor's Picks

Περισσότερα από Υγεία

τσάι ρόφημα μάτσα λεμόνι πράσινο
Αυτά είναι τα βότανα για κάθε ανάγκη, ώρα και πρόβλημα! Απόλαυσέ τα ως ζεστά αφεψήματα ή κρύα ροφήματα

Ποια είναι τα βότανα για κάθε ενόχληση και κάθε στιγμή της ημέρας; Διάλεξε ένα από τα πολλά αφεψήματα που σου προτείνουμε και ανακάλυψε τις μοναδικές τους ιδιότητες.

σπίτι καθαρό σπίτι υγιεινό σπίτι οικολογικό σπίτι
Άφησες το ψυγείο ανοιχτό, δεν καθάρισες το air condition; Τι πρόβλημα υγείας σου δημιουργούν τα «λάθη» που κάνουμε όλοι στο σπίτι;

Ιδού τα επτά λάθη που μπορεί να κάνεις στο νοικοκυριό και να σου δημιουργούν πρόβλημα υγείας!

Πώς θα βρεις καθαρή τουαλέτα (και πώς δεν θα ντραπείς να τη χρησιμοποιήσεις) στη δουλειά, το σπίτι του φίλου σου ή το αεροπλάνο!

Πώς θα βρεις καθαρή τουαλέτα στο γραφείο ή στο σπίτι του καινούργιου σου φίλου και πώς θα τη χρησιμοποιήσεις… διακριτικά; Τα παρακάτω tips θα σε βοηθήσουν.

Τι συμβαίνει στο σώμα σου όταν δεν πίνεις αρκετό νερό;

Τι εξασφαλίζει το νερό στον οργανισμό, τι συμβαίνει όταν έχεις αφυδάτωση και τελικά πόσο πρέπει να πίνεις κάθε μέρα;

5 μικρές αλλαγές τώρα για καλή υγεία και καλύτερη ζωή στα 20, στα 30 και αργότερα!

Υπάρχουν 5 αλλαγές που μπορείς να εφαμόσεις στη ζωή σου και να έχεις καλή υγεία και καλύτερη ποιότητα ζωής στα 20, τα 30 και μετά.

Τι να γνωρίζεις πριν ξεκινήσεις τα μπάνια (και) σε πισίνες
Τι να γνωρίζεις πριν ξεκινήσεις τα μπάνια (και) σε πισίνες

Τι έδειξε η τελευταία έρευνα για την ασφάλεια και οι αναλύσεις του νερού σε χιλιάδες πισίνες δημόσιας χρήσης.

#shapegreece