Λιγότερος βραδινός ύπνος για να κάνεις καλύτερη δουλειά

Ο λιγότερος βραδινός ύπνος ίσως και να σε βοηθά να εργάζεσαι καλύτερα, σύμφωνα με νέα έρευνα.

18.06.2017

εχεις διαβασει

Υπάρχουν καλά νέα για αυτούς που είναι τόσο κουρασμένοι από τη συνεχή δουλειά αλλά ακόμα δεν καταφέρνουν να κοιμηθούν σε μία αξιοπρεπή ώρα το βράδυ.

Σίγουρα θα έχεις νιώσει τόσο εκνευρισμένη με τον εαυτό σου επειδή νιώθεις κουρασμένη την επόμενη μέρα, αλλά τίποτα δεν αλλάζει και αυτός ο φαύλος κύκλος συνεχίζεται μέχρι που πεθαίνεις; Λοιπόν, τώρα δε χρειάζεται να νιώθεις ενοχές που δεν ξαπλώνεις την ώρα που πρέπει να κοιμηθείς.

Σύμφωνα με τον ειδικό στην ευεξία Daniel Browne και συγγραφέα του βιβλίου The Energy Equation, που ειδικεύεται στο να βοηθάει εργαζόμενους υψηλής απόδοσης να επιτύχουν μία καλύτερη ισορροπία στη ζωή τους, το να κοιμάσαι μία ή δύο ώρες λιγότερο από τις συνιστώμενες οκτώ ώρες μπορεί πραγματικά να σε βοηθήσει περισσότερο.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Είσαι πρωινός ή βραδινός τύπος;

Ο Browne πιστεύει ότι ο λιγότερος ύπνος σου δίνει περισσότερη ενέργεια και κάνει τους ανθρώπους να βρίσκονται σε μεγαλύτερη εγρήγορση και να είναι πιο ευτυχισμένοι, επειδή τους παρέχει περισσότερο χρόνο στη διάρκεια της ημέρας. Αν αυτό είναι αλήθεια, τότε πρέπει να διαθέτουμε πολύ περισσότερη ενέργεια από αυτή που νομίζαμε.

Επίσης, αυτά είναι υπέροχα νέα και με βάση μία νέα έρευνα που ήρθε στο φως και αποκάλυψε ότι οι μισές μητέρες χάνουν τον ύπνο τους κάθε βράδυ επειδή ανησυχούν για την καριέρα τους.

Editor's Picks

Περισσότερα από Υγεία

Τα Ω3 λιπαρά «κρατούν ψηλά» τη σεξουαλική διάθεση των ανδρών

Τα ω-3 λιπαρά οξέα φαίνεται πως δρουν ευεργετικά στη σεξουαλική λειτουργία, ενώ αποτελούν ένα φυσικό ενισχυτικό διάθεσης.

Γιατί έχεις ξηρό δέρμα; (έκζεμα, θυρεοειδής, διατροφή ή κάτι άλλο;)

Έχεις ξηρό δέρμα: Αντιμετώπισε το πρόβλημα και βρες απαντήσεις για την υγεία σου με αυτή την 5λεπτη αξιολόγηση συμπτωμάτων.

Τι σημαίνει το πότε ξεκίνησε η περίοδος για την υγεία σου;

Τι σημαίνει για την υγεία σου το πότε ξεκινάει η περίοδος; Μια νέα έρευνα έρχεται να ρίξει φως και να σε προετοιμάσει για τυχόν προβλήματα υγείας.

Πόσα ξέρεις για τα ωάριά σου και τι συμβαίνει μετά τα 40;

Ανακάλυψε τι κάνουν και μάθε όλα όσα χρειάζεται για τις επιπτώσεις της ηλικίας στη γονιμότητά σου.

Τι θα κάνει το SHAPE στο Healthy Life Festival! Δες το πρόγραμμα!

Δες όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και έλα να μας βρεις αυτό το Σάββατο και Κυριακή 21 και 22 Απριλίου στη Helexpo Αμαρουσίου!

Φακοί επαφής: 3 συνήθειες για να υιοθετήσεις ΤΩΡΑ

Ιδού τι λάθος κάνεις και βάζεις σε κίνδυνο την υγεία των ματιών σου, λέει η επιστήμη.

#shapegreece