Κάμψεις δικεφάλων και κάμψεις με μετατόπιση: Πώς θα τις κάνεις

Δύο ασκήσεις για να μάθεις να κάνεις σωστές κάμψεις και να γυμνάσεις όλο το σώμα σου.

02.10.2017

εχεις διαβασει

Κάμψεις δικεφάλων και κάμψεις με μετατόπιση: Πώς θα τις κάνεις

Ο πιο σημαντικός στόχος αυτού του προγράμματος με ασκήσεις για κοιλιά πλάκα δεν είναι μόνο να αποκτήσεις τη σιλουέτα που πάντα ονειρευόσουν και μάλιστα άμεσα αλλά και να είσαι πιο υγιής μέχρι το τέλος της εβδομάδας!

Το πρόγραμμα και πώς λειτουργεί

Σχεδιάσαμε για σένα ένα πρόγραμμα που σε βοηθά να χάσεις κιλά και να σφίξεις άμεσα. Εκτέλεσε αυτές τις ασκήσεις μαζί με τακτική αεροβική και θα φορέσεις ένα νούμερο μικρότερο πολύ γρήγορα!

Δύο με τρεις φορές την εβδομάδα ολοκλήρωσε 1 σετ από κάθε άσκηση με τη σειρά χωρίς ξεκούραση. Επανάλαβε την αλληλουχία δύο φορές. Τέσσερις με πέντε φορές την εβδομάδα κάνε αεροβική προπόνηση καύσης λίπους.

Θα χρειαστείς

Ένα λάστιχο και ένα ζευγάρι αλτήρες 2-4 κιλών.

Προβολή-υπόκλιση με κάμψεις δικεφάλων

askiseis4-600x343
Ασκεί τους γλουτούς, τα πόδια και τους δικεφάλους.

Στάσου όρθια με τα πέλματα ελαφρώς ανοιχτά και κράτα τα βαράκια με τα χέρια στο πλάι και τις παλάμες να κοιτούν προς τα μέσα (Α). Κάνε ένα βήμα με το δεξί πόδι προς τα πίσω και αριστερά από το αριστερό πόδι, ενώ κάνεις προβολή και σηκώνεις τα βαράκια στους ώμους (Β). Επίστρεψε στην αρχική στάση και άλλαξε πλευρά για να ολοκληρώσεις μία επανάληψη. Εκτέλεσε 10 επαναλήψεις.

Κάμψεις με μετατόπιση

askiseis5
Ασκεί το στήθος, τους τρικεφάλους, τους ώμους και το μέσο κορμό.

Πάρε θέση για κάμψεις στο έδαφος, με τα χέρια ελαφρώς πιο ανοιχτά από τους ώμους και στηρίξου στα δάχτυλα των ποδιών ή στα γόνατα. Χαμήλωσε το στήθος προς το έδαφος (Α) και πίεσε προς τα πάνω. Φέρε το αριστερό χέρι και το αριστερό πόδι πιο αριστερά (Β) και μετά πιο κοντά το δεξί χέρι και το δεξί πόδι. Κάνε ακόμη μία κάμψη και πήγαινε προς τα δεξιά (επιστρέφοντας στην αρχική στάση) για να ολοκληρώσεις μία επανάληψη. Εκτέλεσε 5 -8 επαναλήψεις.

Για τις υπόλοιπες ασκήσεις του προγράμματος κάνε κλικ εδώ και εδώ

Editor's Picks

Περισσότερα από Bikini Body 2016

Best of network

#shapegreece