Τα αγαπημένα της beauty blogger πριν τις γιορτές!

Η Beauty Blogger επιλέγει ό,τι αγάπησε και μονοπώλησε το ενδιαφέρον της στον χώρο της ομορφιάς, γι'αυτή την εβδομάδα. Ναι, θα ενθουσιαστείς!

Τα αγαπημένα της beauty blogger πριν τις γιορτές!

Τα ταξίδια που θα θυμάμαι!


Ένα από τα καλά της δουλειάς μου σαν Βeauty Editor, είναι και τα επαγγελματικά ταξίδια. Τα ταξίδια  είναι τρόπος διαφυγής με γεμίζουν νέες εμπειρίες και αποτελούν πηγή έμπνευσης! Πρώτο ταξίδι μετά από ένα υπέροχο καλοκαίρι,  η Ρώμη που ακόμη και με βροχή είναι πανέμορφη.


Τα αγαπημένα της beauty blogger πριν τις γιορτές! - εικόνα 1

Εγώ ένα βροχερό απόγευμα στη Ρώμη!

 

Οι ειδικοί του Ινστιτούτου Έρευνας Μαλλιών του Pantene Pro-V αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο για τα μαλλιά μας προχώρησαν σε νέες σπουδαίες ανακαλύψεις.


Τα αγαπημένα της beauty blogger πριν τις γιορτές! - εικόνα 2


Εκτός όμως από το Pantene συναρπαστικά νέα είχαμε και στην Olay, αλλά και στη Μax Factor.


Τα αγαπημένα της beauty blogger πριν τις γιορτές! - εικόνα 3

Ο γνωστός αποκλειστικός  make up της Μax Factor Artist Γιάννης Μαρκετάκης μακιγιάρει, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι συγκλονιστικό!

 

Το δεύτερο ταξίδι ήταν στην πόλη του έρωτα το Παρίσι, όπου ταξίδεψα πριν λίγες μέρες, καλεσμένη από τη Chanel. Άλλο ένα εκπληκτικό ταξίδι ! Αυτή τη φορά το brand είχε κάτι τελείως ξεχωριστό και σπάνιο να παρουσιάσει! Λίγο υπομονή και τον Ιανουάριο θα μάθεις πρώτη τα νέα...

 

Τα αγαπημένα της beauty blogger πριν τις γιορτές! - εικόνα 4

Βρέχει και στο Παρίσι!

 

Τα αγαπημένα μου προιόντα...


-Η κρέμα Liftactiv Supreme της Vichy είναι η πρώτη κρέμα που κάνει συνεχές lifting για επανόρθωση των ρυτίδων και σύσφιξη σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Δοκιμασέ τη και εσύ και θα δεις ότι στο τέλος της ημέρας δεν θα φαίνεσαι μεγαλύτερη! Για  περισσότερες πληροφορίες, μπες στο www.vichy.gr.


-Η κρέμα CC Άγριο Τριαντάφυλλο του Κορρέ με εξειδικευμένα φυσικά δραστικά συστατικά ενυδατώνει σε βάθος καλύπτει τις ατέλειες και χαρίζει ομοιόμορφη φωτεινή επιδερμίδα. Δεν χρειάζεται να φορέσεις make up.

 

Τα αγαπημένα της beauty blogger πριν τις γιορτές! - εικόνα 5

 

-Το νεο lip gloss της Chanel Rouge Allure Gloss No 19 Pirate σε εκπληκτικό κόκκινο χρώμα μου φτιάχνει τη διάθεση. Είναι απαλό,  δεν κολλάει στα χείλη και διαρκεί!


-Δεν έχω κρύψει την προτιμησή μου στον οίκο Diptyque .Ξεχωρίζω τα τα αρώματα που δεν αποχωρίζομαι  ποτέ το Philosyko με πλούσιες νότες σύκου, και το L'Ombre Dans L'Eau με μαύρη σταφίδα και βουλγάρικα τριαντάφυλλο (αναζητησέ τα στο Attica).


-Η καλύτερη παρέα! Φτιάξε  την φθινοπωρινή σου διάθεση με τα αρωματικά κεριά Μοlton Brown (heaven On Earth).

Τα αγαπημένα της beauty blogger πριν τις γιορτές! - εικόνα 6

 

 

Το αγαπημένο μου κατάστημα!

Τα αγαπημένα της beauty blogger πριν τις γιορτές! - εικόνα 7

Ο δικός παράδεισος και το αγαπημένο μου beauty shopping είναι το νέο  κατάστημα Heaven On Earth. 

 

Στεγάζεται σε ένα πολύ μοντέρνο και πολυτελές περιβάλλον με αρκετά νοσταλγικά στοιχεία. Εδώ θα βρεις  αγαπημένα brands όπως τα Molton Brown, Annick Goutal, Bumble & Bumble, Laduree, Dr. Vranjes, Agraria, James Heeley Fragrances, Neom, The Laundress, Lip Smacker, Lollia, Atelier Catherine Masson και D.L & Co.


Επίσης, στο κατάστημα μπορείς να βρεις μοναδικές μάρκες κοσμημάτων, όπως τα Alexis Bittar – που έκαναν την εμφάνισή τους στο “Sex and The City!”, καθώς και τα Lionette, Kara Ross και La Vie Parisienne.

 

Διεύθυνση: Λεβίδου 16 & Αργυροπούλου 1-3, Κηφισιά Τηλέφωνο: 210 8081151.


Μια πρώτη γεύση από Χριστούγεννα.

 

Τα αγαπημένα της beauty blogger πριν τις γιορτές! - εικόνα 8

Ανυπομονώ για τα Χριστούγεννα όπως και εσύ! Το κατάστημα του Body Shop στο Ψυχικό στολισμένο και έτοιμο να σου προτείνει πολλές ιδέες για δώρα που θα σε ενθουσιάσουν !


Τα αγαπημένα της beauty blogger πριν τις γιορτές! - εικόνα 9

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i