Summer προϊόντα ομορφιάς με έλαιο & άρωμα καρύδας

Για το πιο καλοκαιρινό άρωμα και απόλυτη ενυδάτωση του δέρματος, η Beauty Blogger Σοφία Μάργαρη μας δείχνει τη δική της λίστα με αγαπημένα προϊόντα περιποίησης με βάση την καρύδα

Summer προϊόντα ομορφιάς με έλαιο & άρωμα καρύδας

Αυτό το καλοκαίρι λατρεύω τα προϊόντα που έχουν άρωμα καρύδας. Εκτός από το  υπέροχο αρωμά τους προσθέτουν μια νότα πολυτέλειας στην καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας και των μαλλιών μου.


H καρύδα αυτό το εξωτικό φρούτο αποτελεί μυστικό ομορφιάς πολλών διάσημων celebrities της παγκόσμιας showbiz όπως η Kate Moss και η Jennifer Lopez. Δεν έχει μόνο τροπική γεύση αλλά και ευεργετικές ιδιότητες τόσο για την επιδερμίδα όσο και στο σώμα και τα μαλλιά.


Η δράση της στην επιδερμίδα

  • Η καρύδα είναι σημαντική πηγή βιταμινών Β, C και Ε. Τα μεταλλικά άλατα που περιέχει βοηθούν στην αποτοξίνωση της επιδερμίδας.

  • Το λάδι της καρύδας που προέρχεται από την  εκχύλιση του καρπού έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε και προστατεύει  το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και τη γήρανση.

  • Επίσης το λάδι από καρύδα σε αντίθεση με άλλα φυτικά έλαια, έχει μικρή μοριακή δομή που απορροφάται γρήγορα από το δέρμα χαρίζει βαθιά ενυδάτωση και αφήνει την επιδερμίδα λεία και φωτεινή.

  • Η συστηματική  χρήση του λαδιού έχει καταπληκτικά αποτελέσματα ακόμα και  σε ήπιες περιπτώσεις ψωρίασης και εκζέματος. 


Αναζήτησε κρέμες και λάδια με βάση την καρύδα για το σώμα το πρόσωπο και τα μαλλιά. Εκτός από βαθιά ενυδάτωση και  θρέψη  χαρίζουν  προστασία από την πρόωρη γήρανση και  έχουν  υπέροχο άρωμα καλοκαιριού.


Θα τα βρεις:

Summer προϊόντα ομορφιάς με έλαιο & άρωμα καρύδας - εικόνα 1

Στην κρέμα χεριών Hand Cream Coconut, The Body Shop. Στο scrub Nοurishing & Indulging Sugar Scrub Galatea της Fresh Line. Στο σαπούνι  Soap Cake Galatea της Fresh Line. Στο Έλαιο καρύδας για πρόσωπο σώμα και μαλλιά Khadi  Coconut Butter της www.organicbrands.gr. Στο αντηλιακό λάδι για έντονο μαύρισμα Tanning Coppertone SPF 10 με άρωμα καρύδας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i