Καλοκαιρινό μακιγιάζ; Χρειάζεσαι μόνο 5 καλλυντικά

Θέλεις χρυσαφένιο make-up για την ηλιοκαμμένη επιδερμίδα σου; Το καλοκαίρι τα μόνα καλλυντικά που χρειάζεσαι είναι αυτά τα 5!


Είναι σκόπιμο, το καλοκαίρι το μακιγιάζ σου να μην είναι υπερβολικό, τόσο σε ποσότητα, όσο και σε έκταση κάλυψης. Δοκίμασε καλύτερα να «παίξεις» με τα μάτια ώστε να αναβαθμίσεις το βλέμμα σου, μειώνοντας την ένταση στο υπόλοιπο πρόσωπο.


1. Όσο λιγότερο make-up τόσο το καλύτερο


Κάθε μέρα μετά την καθιερωμένη σου κρέμα, άπλωνε στο προσωπό σου ένα ανάλαφρο make up σε μπρονζέ απόχρωση ή μια κρέμα με χρώμα. Ίσως σου ακούγεται περιττή αυτή η κίνηση  ωστόσο η  μπρούτζινη όψη που σου χαρίζει θα σε βοηθήσει να «κρύψεις» πολύ εύκολα σπασμένα αγγεία, κοκκινίλες, μαύρους κύκλους και λεκέδες. Επιπλέον οι κρέμες αυτές, χάρη στο SPF που διαθέτουν,  θα σε προστατέψουν από την ηλιακή ακτινοβολία.

Καλοκαιρινό μακιγιάζ; Χρειάζεσαι μόνο 5 καλλυντικά - εικόνα 1

Eνυδατική κρέμα με χρώμα Le Beiges  Fluide Belle Mine SPF 15 της Chanel.


2. Η bronze πούδρα είναι απαραίτητη


Για μια έξτρα χρωματική ένταση και για να δημιουργήσεις μαυρισμένη όψη σαν μόλις να γύρισες από καλοκαιρινές διακοπές,ιδανική είναι η πούδρα σε χρώμα τερακότα. Χρησιμοποίησέ την χωρίς υπερβολή όμως στα σημεία που βλέπει ο ήλιος (μύτη, ζυγωματικά, μέτωπο, πιγούνι).


Ψηλά στα ζυγωματικά μπορείς να βάλεις και ένα ρουζ σε χαρούμενη, καλοκαιρινή απόχρωση (π.χ κοραλί ή ροζ) για περισσότερο χρώμα.

Καλοκαιρινό μακιγιάζ; Χρειάζεσαι μόνο 5 καλλυντικά - εικόνα 2

Mπρονζέ πούδρα και ρουζ Bronzing Powder Dream Sun της Maybelline New York.


3. Σκιές που λιώνουν σαν το παγάκι


Μέσα σε μια ζεστή μέρα είναι πολύ πιθανό η σκιά που έχεις απλώσει στα μάτια σου να κάνει ζάρες ή να λιώσει καθώς ιδρώνεις, δημιουργώντας πολύ άσχημες εντυπώσεις στην όψη σου. Καλύτερα λοιπόν να την ξεχάσεις όλο το καλοκαίρι και απλά να επιλέξεις το καλύτερο προϊόν της εποχής: Οι μπρονζέ  και πράσινες σκιές σε υγρή μορφή κολακεύουν κάθε απόχρωση ματιών και κυρίως, δεν θα σε προδώσουν, όσο ψηλά κι αν φτάσει ο υδράργυρος.

Καλοκαιρινό μακιγιάζ; Χρειάζεσαι μόνο 5 καλλυντικά - εικόνα 3

Kρεμώδης σκιά Illusion D'Ombre No 95 Miracle της Chanel. Yγρή σκιά σε μορφή μολυβιού Τwist Eyeshadow του Korre.


4. Έμφαση στα χείλη


Τα κραγιόν σε λαμπερές αποχρώσεις όπως κοραλί, ροζ και μπεζ αλλά και τα lip gloss με SPF για το πρωί, αναδεικνύουν το μαυρισμά σου. Για να προσθέσεις λίγη παραπάνω αίγλη όταν πρόκειται για μια βραδινή έξοδο, δοκίμασε ένα κραγιόν που διαρκεί για αρκετές ώρες. Απόρριψε τα σκουρόχρωμα ματ κραγιόν αφησέ τα καλύτερα για το χειμώνα.


Καλοκαιρινό μακιγιάζ; Χρειάζεσαι μόνο 5 καλλυντικά - εικόνα 4

Φλούο lip gloss Levres Scintillantes No 188 Sunny της Chanel. Lip glossGloss Volupte No 3 Golden Yves Saint Laurent.


5. Η χρωματιστή μάσκαρα κάνει το βλέμμα πιο sexy


Για να μην αποχωρίζεσαι την αγαπημένη σου μάσκαρα ακόμα και όταν κάνεις βουτιές ιδανικές είναι οι waterproof water resistant για να αντέχουν περισσότερο στο νερό.


Καλοκαιρινό μακιγιάζ; Χρειάζεσαι μόνο 5 καλλυντικά - εικόνα 5

Mάσκαρα και υγρή σκιά Tropical Eye Mascara της Sephora

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i