Το super άρωμα, η κρέμα & τα νέα προϊόντα μακιγιάζ

Το super άρωμα, η κρέμα & τα νέα προϊόντα μακιγιάζ

Το super άρωμα, η κρέμα & τα νέα προϊόντα μακιγιάζ

Ξεκινάμε τη νέα σεζόν με πολλές εκπλήξεις και νέα προϊόντα ομορφιάς που θα φέρουν έναν αέρα ανανέωσης στο boudoir σου.


 11/ 09/ 2014 Α day to remember


Η εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας μάσκα La Mer στο εστιατόριο Ιθάκη, μια ζεστή μέρα του φθινοπώρου, θύμιζε περισσότερο καλοκαίρι και ήταν ακόμα μια υπέροχη ευκαιρία για να βρεθώ κοντά στη θάλασσα.

Το super άρωμα, η κρέμα & τα νέα προϊόντα μακιγιάζ - εικόνα 1


Η εντατική μάσκα αναζωογόνησης Intensive Revitalizing Mask της La Mer μπορεί να μεταμορφώσει την επιδερμίδα μου σε χρόνο ρεκόρ. Φορεσέ τη το πρωί σε καθαρή επιδερμίδα για φρέσκια όψη στη στιγμή,  όταν νιώθεις κουρασμένη, ή πριν από ένα σημαντικό ραντεβού.


My favorites


Mόλις το μύρισα έγινε ένα από τα αγαπημένα μου αρώματα. Το νέο συλλεκτικό άρωμα της Diptyque Εau de Parfum Essences Insensees, είναι ήδη στα μαγαζιά και είναι υπέροχο! Τρέξε να το δοκιμάσεις πριν εξαντληθεί!

Το super άρωμα, η κρέμα & τα νέα προϊόντα μακιγιάζ - εικόνα 2


Εμπνευσμένο από “χίλια λουλούδια” με νότες από ροζ πιπέρι και βανίλια και μελισσοκέρι είναι το αισθησιακό και φίνο άρωμα που αναζητάς. (Αναζητησέ το στο attica).



Αqua Love by Aqualia Thermal της Vichy


Για να ξεδιψάσει η επιδερμίδα μου μετά από τις ατέλειωτες ώρες στον ήλιο το καλοκαίρι,  ιδανική είναι η νέα Aqualia Thermal της VICHY. 


Το super άρωμα, η κρέμα & τα νέα προϊόντα μακιγιάζ - εικόνα 3


Το μυστικό της είναι η πρωτοποριακή τεχνολογία Δυναμικής Ενυδάτωσης που συνδυάζει το Ιαματικό Νερό της Vichy με 3 ενεργά σάκχαρα δεσμεύοντας το νερό και συγκρατώντας το στην επιδερμίδα, ενώ παράλληλα διασφαλίζει την ομοιόμορφη κατανομή του στο εσωτερικό της. Το αποτέλεσμα είναι 24ωρη ενυδάτωση λιγότερες ρυτίδες αφυδάτωσης,  ελαστικότητα και λάμψη.


Last Kiss


Έχω ενθουσιαστεί από τα νέα κραγιόν Raspberry / Twist Lipstick του Korre. Super-sized lipstick που συνδυάζει την ευκολία χρήσης του μολυβιού με το τελικό αποτέλεσμα πλούσιου γεμάτου χρώματος.


Το super άρωμα, η κρέμα & τα νέα προϊόντα μακιγιάζ - εικόνα 4


Τα Twist lipstick έχουν εξαιρετική απόδοση χρώματος και βουτυρένια υφή που γλιστράει πάνω στα χείλη χωρίς να ξηραίνει. Θα τα βρεις σε 15 αποχρώσεις. Για ολοκληρωμένο μακιγιάζ, τα συνδυάζω με τα αγαπημένα μου βερνίκια Korres nail colour  που κυκλοφορούν σε νέες φθινοπωρινές αποχρώσεις (αναζήτησέ τα στα φαρμακεία).

Diptyque... έρωτας!


Από τις πιο ωραίες μυρωδιές για το σπίτι, το κερί 34 του διάσημου οίκου, που μόλις κατέφθασε και έκανε τη μέρα μου ακόμα πιο όμορφη! (Θα το βρεις στο attica).


Το super άρωμα, η κρέμα & τα νέα προϊόντα μακιγιάζ - εικόνα 5


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i