TRATA: Ένα μοναδικό, τολμηρό και ολόφρεσκο concept store στην Αγορά Μοδιάνο

Το TRATA tinned, όπως ονομάζεται το νέο concept, αποτελεί ένα σημείο συνάντησης, στην ιστορική Αγορά, όπου ο επισκέπτης μπορεί να ζήσει μία 360 εμπειρία απόλαυσης.

TRATA

Η Αγορά Μοδιάνο, η πρώτη παραδοσιακή, κλειστή, αγορά τροφίμων, στη Θεσσαλονίκη, άνοιξε και πάλι τις πόρτες της. Η ελληνική και διαχρονική μάρκα TRATA εμπνεύστηκε από την ιστορική Αγορά και την φρέσκια εικόνα της, και δημιούργησε ένα μοναδικό, τολμηρό και καινοτόμο concept store.

TRATA

Το TRATA tinned, όπως ονομάζεται το νέο concept, αποτελεί ένα σημείο συνάντησης, στην ιστορική Αγορά, όπου ο επισκέπτης μπορεί να ζήσει μία 360 εμπειρία απόλαυσης. Με όραμα την ανάδειξη της γαστρονομικής αξίας των θαλασσινών σε κονσέρβα, και όχι μόνο, και πάντα με άξονα την ποιότητα, τη θρεπτικότητα, την απλότητα και τη νοστιμιά της μεσογειακής κουζίνας, το TRATA Tinned στοχεύει στην ανάδειξης κορυφαίων ελληνικών προϊόντων με έναν ευφάνταστο και δημιουργικό τρόπο.

TRATA

Εδώ, ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να γνωρίσει και να εντάξει, στην καθημερινή του διατροφή, νόστιμες και θρεπτικές επιλογές με τόνο, αφρόψαρα και άλλα θαλασσινά, καθώς και να απολαύσει πιάτα & συνταγές που φέρουν την υπογραφή του γνωστού σεφ Μανώλη Παπουτσάκη.

Την ίδια στιγμή, στο πωλητήριο του TRATA tinned, μπορεί να βρει κανείς τη συνολική γκάμα των προϊόντων TRATA αλλά και αποκλειστικής διάθεσης Special Selections της μάρκας, σουβενίρ και χρηστικά αντικείμενα και είδη, που συνδέονται με τη γαστρονομία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i