Η Αλλατίνη παρουσιάζει τα νέα Digestive με αλεύρι από Δίκοκκο Σιτάρι

Σε δυο απολαυστικές προτάσεις.

AΛΛΑΤΙΝΗ_Digestive

Η Αλλατίνη παρουσιάζει τα νέα Digestive με αλεύρι από Δίκοκκο Σιτάρι, σε δυο απολαυστικές προτάσεις: Κλασικά και Zero με 0% Ζάχαρη, με συστατικά υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας!

Αλλατίνη

Τα νέα Αλλατίνη Digestive περιέχουν Δίκοκκο Σιτάρι, το οποίο καλλιεργείται από τα αρχαία χρόνια και είναι δημητριακό γνωστό για την υψηλή του διατροφική αξία, αφού αποτελεί πηγή φυτικών ινών.

Τα μπισκότα Αλλατίνη Digestive με αλεύρι από Δίκκοκο Σιτάρι Ολικής Άλεσης αποτελούν ένα ιδανικό, χορταστικό και γευστικό σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας.

Η νέα σειρά Αλλατίνη Digestive με αλεύρι από δίκοκκο σιτάρι έρχεται να συμπληρώσει την ήδη επιτυχημένη γκάμα των Αλλατίνη Digestive με βρώμη, και είναι άλλη μία καινοτόμα προϊοντική πρόταση, με την υψηλή ποιότητα που εγγυάται η μάρκα Αλλατίνη και τη διατροφική ισορροπία που αναζητούν σήμερα οι καταναλωτές.

Η Αλλατίνη αξιοποιεί τη μακρόχρονη εμπειρία της και την καινοτομία της και παρακολουθεί τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις, για να προσφέρει στους καταναλωτές ποικιλία νέων ποιοτικών και διατροφικά ισορροπημένων προϊόντων με συστατικά υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας σε νέες απολαυστικές συνταγές. 

Αλλατίνη. Ένας κόσμος γεμάτος Καλοσύνη!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i