Ανάδρομος Άρης στον Κριό από 9 Σεπτεμβρίου έως 13 Νοεμβρίου 2020 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου αλλά και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά θα πρέπει να προσέχουν το επόμενο διάστημα τις κινήσεις και τη δράση τους.

Ανάδρομος Άρης στον Κριό από 9 Σεπτεμβρίου έως 13 Νοεμβρίου 2020 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια

Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, της μαχητικότητας, της επιθετικότητας, της σεξουαλικότητας, των αντοχών, της κίνησης, της πρωτοβουλίας έχει γυρίσει ανάδρομος. Δεν είναι καλό διάστημα για δράση. Είναι καλό διάστημα για να κλείσουμε θέματα, για να οργανώσουμε με στρατηγική και σκέψη βλέποντας στενά όλα τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας. Ας τελειώσουμε με πράγματα που έχουμε αφήσει στη μέση.

Μην διεκδικείς, μην τσακώνεσαι, μην παίρνεις αποφάσεις εν βρασμώ, μην ξεκινάς νέες δραστηριότητες. Ο Άρης στον Κριό κινείται μαχητικά για να κερδίσει τα θέλω του. Είναι δυναμικός, επιθετικός, διεκδικεί. Στην ανάδρομη πορεία του, μπορεί να γίνουμε καταπιεστικοί, επαναπροσδιορίζουμε τη δράση μας, τις κινήσεις μας. Θα πρέπει να αποφύγουμε τον παρορμητισμό και την νευρικότητα που μπορεί να μας διαλύσει, να μας εξουθενώσει. Επαναπροσδιορίζουμε τις σχέσεις μας ενώ και η λίμπιντο είναι πεσμένη. Η προσωπική μας ζωή θα μας απασχολήσει. Μπορεί αυτό το διάστημα να νιώθουμε θυμό, να είμαστε αυτοκαταστροφικοί, αναβλητικοί, τα πράγματα δεν τρέχουν. Το πάθος, η εκδικητικότητα, η ψυχρότητα κυριαρχούν. Θα πρέπει να μάθουμε να διακρίνουμε τι πραγματικά θέλουμε και τι πρέπει να πράξουμε, θα πρέπει να γνωρίζουμε ξεκάθαρα τον στόχο μας έτσι ώστε να μην αποθαρρυνόμαστε από εμπόδια και καθυστερήσεις.

Πώς θα επηρεάσει ο ανάδρομος Άρης όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιό σου, το διάστημα κρίνεται κρίσιμο για την προσωπική σου ζωή. Θα πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου, τη συμπεριφορά σου και τις αντιδράσεις σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τον παρορμητισμό που θα σε οδηγήσει σε λάθη. Η νευρικότητα, η επιθετικότητα, οι εντάσεις, ο θυμός κυριαρχούν στην καθημερινότητά σου. Προσοχή σε ατυχήματα. Απομακρύνσου από καταστάσεις που σε φουντώνουν. Επαναπροσδιόρισε τη δράση σου, δες εκ νέου τα σχέδιά σου, τις συνεργασίες σου. Απόφυγε αντιπαραθέσεις στη σχέση σου, μπορεί να νιώσεις πως είσαι το θύμα. Διώξε το άγχος σου και τα αρνητικά συναισθήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό, δεν έχεις υπομονή και αντοχές. Βγαίνουν στην επιφάνεια ανασφάλειες, φοβίες, απογοήτευση, κρυμμένα μυστικά και σου δημιουργούν εντάσεις. Θα πρέπει να αποτραβηχτείς και να επαναπροσδιορίσεις τις καταστάσεις. Κλείνουν κύκλοι και αυτό δεν είναι μια εύκολη διαδικασία. Μπορεί να νιώσεις πως οι προσπάθειές σου δεν αναγνωρίζονται. Τα πράγματα μένουν στάσιμα ή μπορεί να γίνονται κάποια ξεκαθαρίσματα. Απομακρύνσου από τοξικές καταστάσεις και αρνητικούς ανθρώπους. Δες τι σε κρατάει πίσω στα επαγγελματικά σου και σχεδίασε τις επόμενες κινήσεις σου. Μπορεί να νιώσεις αδύναμη, κάνε μια ενδοσκόπηση. Αν βρίσκεσαι σε απαγορευμένη σχέση, θα πρέπει να πάρεις τις αποφάσεις σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό, τα γεγονότα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελες και τα σχέδιά σου δεν υλοποιούνται γρήγορα. Μπορεί να υπάρχουν εντάσεις και τσακωμοί με φιλικά πρόσωπα για παρελθοντικά θέματα ή μπορεί να επέλθει μια ρήξη σε ομάδες, συλλόγους, εταιρείες. Θα πρέπει να καταλάβεις αυτό το διάστημα πως δεν γίνονται πάντα κατανοητές οι κινήσεις μας από τους άλλους, δεν υπάρχει πάντα κοινή πορεία πλεύσης. Προχώρα με ανθρώπους με τους οποίους έχεις ένα κοινό όραμα. Ξεχώρισε την ήρα από το στάρι. Ένας έρωτας μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον είναι πιθανός αλλά θα έχεις ερωτηματικά. Υπάρχει μια τάση επιπολαιότητας ή μπορεί εσύ να κρύβεις τις προθέσεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό, θα αντιμετωπίσεις προβλήματα στην καριέρα, στους στόχους σου. Θα υπάρχουν εμπόδια, μπλοκαρίσματα, οι κινήσεις σου δεν εκτιμώνται όπως θα έπρεπε ή μπορεί να μην είναι σωστές. Τα πράγματα εξελίσσονται αργά και εκνευριστικά. Απόφυγε τον παρορμητισμό που οδηγεί σε συγκρούσεις με άτομα κύρους ή πρόσωπα σημαντικά για την εργασία σου. Επαναπροσδιόρισε τα σχέδιά σου και τις κινήσεις σου, βγες από αδιέξοδες καταστάσεις. Μείνε ψύχραιμη γιατί μπορεί να σου στήσουν παγίδες ή να σου βάλουν εμπόδια. Θέσε τα όριά σου, κινήσου με θάρρος.

ΛΕΩΝ

Με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό, φιλοσόφησε τη ζωή με έναν διαφορετικό τρόπο. Έχεις αποκτήσει πολλές εμπειρίες και μπορείς πλέον να χειριστείς διαφορετικά τις καταστάσεις. Μπλοκαρίσματα μπορεί να έχεις σε νομικές υποθέσεις, μακρινά ταξίδια, εκπαίδευση, σεμινάρια. Νευρικότητα και εντάσεις είναι πιθανά καθώς όλα εξελίσσονται αργά. Κάνε επαναπροσδιορισμούς στα σχέδιά σου, βάλε νέες προτεραιότητες, οργάνωσε σωστά θέματα με το εξωτερικό. Υπάρχει μια τάση αναβλητικότητας και αμφιβολιών αυτό το διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό, μπορεί να έχεις προβλήματα με κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, ασφάλειες, ερωτική ζωή. Προβλήματα από το παρελθόν έρχονται στη σκηνή. Μην ρισκάρεις, μην δανείζεις, μη δανείζεσαι. Κάνε μελετημένες κινήσεις. Εντάσεις και νευρικότητα είναι πιθανά για κληρονομικά, περιουσιακά ζητήματα. Στην ερωτική σου ζωή θα πρέπει να αποφύγεις ζήλιες, κτητικότητα, φοβίες, ανασφάλειες. Η λίμπιντο είναι πεσμένη. Μπορεί τώρα να μετανιώσεις για επιλογές του παρελθόντος. Ένα πάθος μπορεί να μην έχει την διάρκεια που θα επιθυμούσες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i