Έβδομη Μέρα

Δεκατιανό Ένα μήλο 200 γραμμ. Μεσημεριανό • Σούπα με αρνί (100 γραμμ. αρνίσιο μπούτι σε μπουκιές, 150 γραμμ. κολοκυθάκια, 50 γραμμ. μαρούλι, 1 πράσο, ψιλοκομμένο φρέσκο άνηθο και δεντρολίβανο) με 1 κ.γ. ελαιόλαδο • 60 γραμμ. ψωμί σικάλεως Απογευματινό 200 γραμμ. φράουλες Βραδινό • 200 γραμμ. φιλέτο πέστροφας μαγειρεμένη στον ατμό, σερβιρισμένη πάνω σε σαλάτα […]

06.03.2012

εχεις διαβασει

Δεκατιανό


Ένα μήλο 200 γραμμ.

Μεσημεριανό


• Σούπα με αρνί (100 γραμμ. αρνίσιο μπούτι σε μπουκιές, 150 γραμμ. κολοκυθάκια, 50 γραμμ. μαρούλι, 1 πράσο, ψιλοκομμένο φρέσκο άνηθο και δεντρολίβανο) με 1 κ.γ. ελαιόλαδο


• 60 γραμμ. ψωμί σικάλεως

Απογευματινό


200 γραμμ. φράουλες

Βραδινό


• 200 γραμμ. φιλέτο πέστροφας μαγειρεμένη στον ατμό, σερβιρισμένη πάνω σε σαλάτα νεροκάρδαμου (100 γραμμ.) και καρδιές αγκινάρας κομμένες σε φέτες (100 γραμμ.), περιχυμένο με 1 κ.γ. ελαιόλαδο


• 60 γραμμ. ψωμί σικάλεως


• 200 γραμμ. ψητά λαχανικά της αρεσκείας σου γαρνιρισμένα με 1 κ.γ. ελαιόλαδο

#shapegreece