Πρωινό: Μούσλι με λιναρόσπορο. Σπάστε (π.χ. με γουδοχέρι) 2-3 κ.σ. οργανικού λιναρόσπορου και αναμείξτε τες με σπόρους σουσαμιού, γαϊδουράγκαθου, ηλιόσπορους, κανναβόσπορους, αμύγδαλα. Αφήστε τα να μουλιάσουν το βράδυ σε φιλτραρισμένο νερό. Προσθέστε στο μείγμα το πρωί μούρα, άλλειμμα αμυγδάλου, ελάχιστη κανέλα, κάρδαμο κ.ά. Αν δεν θέλετε γλυκιά γεύση, προτιμήστε καρότα αντί για φρούτα, σέλερι στικ, κουρκουμά, βότανα κ.ά.
Διάβασε περισσότερα στο Elle.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr