Δοκίμασε τη BOXEAT: 5 γεύματα και άσκηση στο σπίτι σου

Η Boxeat μπήκε για τα καλά στη ζωή μας! Ήδη τα πρώτα αποτελέσματα σε κόσμο που το δοκίμασε φαίνονται και επικρατεί μια έντονη αισιοδοξία γύρω από το όνομά της!

photo 3

Για όσους δεν την ξέρουν, σας προσκαλούμε να γνωρίσετε τη BOXEAT!Την εταιρεία που για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε νοιάζεται και το αποδεικνύει εμπράκτως.

Η BOXEAT έχει μια και μόνο αποστολή: να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής μας προσφέροντάς μας την απόλυτη λύση στο θέμα διατροφής και άσκησης!

photo 4

Με 5 γεύματα ημερησίως στην πόρτα σου κάθε πρωί, γεύματα που ετοιμάζονται λίγη ώρα πριν, ετοιμαστείς να αποκτήσεις το σώμα των ονείρων σου!

Τα εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής σχεδιάζονται σύμφωνα με τις διαφορετικές θερμιδικές ανάγκες.

Ταυτόχρονα, σου προσφέρει ένα μοναδικό και εξειδικευμένο πρόγραμμα γυμναστικής αποτελούμενο από 3 είδη άσκησης που για πρώτη φορά συνδυάζονται και δημιουργούν ένα πρωτοποριακό και εξειδικευμένο σύστημα εκγύμνασης.

photo boxeat

Το πρόγραμμα γυμναστικής Boxfit δημιουργήθηκε για εσάς από την έμπειρη ομάδα των personal trainer της BOXEAT. Ακολούθησέ το και θα δεις το σώμα σου να μεταμορφώνεται.

Η Boxeat, είναι μια εταιρεία που αποτελείται από μια ομάδα ανθρώπων με ένα κοινό! Την αγάπη για το φαγητό και το πάθος για το fitness!

Διατροφολόγοι, σεφ και trainers κλείνονται σε ένα μαγικό κουτί που ακούει στο όνομα BOXEAT!

Τα γεύματά σου θα επιμελείται ο σεφ της εταιρίας και παραδίδονται κάθε πρωί στην πόρτα σου ολόφρεσκα, πάντα υπό την καθοδήγηση των διατροφολόγων.

photo boxeat 2

Αν μάλιστα έχεις οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με τη διαιτολογική ομάδα του BOXEAT αλλά και με την ομάδα των personal trainer!

BOXEAT και στο Facebook

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i