Καφετιέρες εσπρέσσο με εγγύηση

Να πώς θια διαλέξεις μια καλή μηχανή εσπρέσο

Εγγύηση με καφετιέρες εσπρέσσο

Η καφετιέρα εσπρέσο είναι μία μηχανή που θα βρείτε εύκολα στις μέρες μας στην αγορά σε δεκάδες διαφορετικά μοντέλα. Τα νέας γενιάς προϊόντα υπόσχονται να κάνουν τη διαφορά.

Η μηχανή Nespresso Delonghi U EN110.B ανήκει σε μια κατηγορία ποιοτικών προϊόντων, που ανταποκρίνονται πλήρως σε κάθε απαίτηση που έχει το καταναλωτικό κοινό. Η μηχανή Nespresso U ταιριάζει στο χώρο και τις ανάγκες σας χάρη στο δοχείο νερού πολλών θέσεων και το αποσπώμενο δίσκο αποστράγγισης για ψηλότερα ποτήρια συνταγών καφέ που τις επιτρέπουν να είναι ευέλικτη στο χώρο.

Η μηχανή καφέ Nespresso U διαθέτει τρία προγραμματιζόμενα κουμπιά με αυτόματη διακοπή ροής για προετοιμασία Ristretto, Espresso και Lungo και δυνατότητα μνήμης της δοσολογίας της κούπας που εσείς προτιμάτε. Η U είναι η πιο αυτοματοποιημένη μηχανή Nespresso: ο καφές σας με μία μόνον κίνηση χάρη στον καινοτόμο ενεργό δρομέα.

Η αντλία υψηλής πίεσης στα 19 bar προσφέρει αποτέλεσμα επιπέδου barista, προσφέροντας τέλεια εκχύλιση αναδεικνύοντας τις ευαίσθητες γεύσεις και τα κορυφαία αρώματα κάθε Εκλεκτής Ποικιλίας καφέ, δημιουργώντας μία ασύγκριτα πυκνή και πλούσια κρέμα. Το γρήγορο σύστημα θέρμανσης επιτυγχάνει την ιδανική θερμοκρασία σε μόλις 25 δευτερόλεπτα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισάγετε την αγαπημένη σας κάψουλα στη μηχανή και να τοποθετήσετε την κούπα σας. Κλείνοντας το δρομέα, ενεργοποιείται η αυτοματοποιημένη διαδικασία εκχύλισης της δοσολογίας καφέ που προτιμάτε. Η εξαγωγή της κάψουλας θα γίνει αυτόματα μετά την παρασκευή του καφέ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i