Εντυπωσιακά σχέδια για βάφλες

Πάρε ιδέες για το πώς να χρηισμοποιήσεις μία συσκευή για βάφλες με νέους τρόπους

Εντυπωσιακά σχέδια για βάφλες

Η βαφλιέρα είναι μία συσκευή την οποία αγοράζουν όλο και πιο πολλοί καταναλωτές στις μέρες μας. Στην αγορά κυκλοφορούν πολλά τέτοια προϊόντα, τα οποία καλύπτουν όλες τις ανάγκες, είτε προορίζονται για επαγγελματική, είτε για ιδιωτική χρήση.

Η Βαφλιέρα τετράγωνη στο ξυλάκι φτιάχνει μέχρι 6 τετράγωνες βάφλες στο ξυλάκι με διαστάσεις  310x340x250mm. Πρόκειται για ιδανικό σχήμα και μέγεθος για σερβίρισμα στο χέρι ή στο πιάτο. Ψήνει ταυτόχρονα 6 κομμάτια σε 2 λεπτά και είναι κατάλληλη για εταιρείες που θέλουν μεγάλη παραγωγή.

Έχει πλάκες από ειδικό βαρύ μαντέμι, ανοξείδωτη κατασκευή, θερμοστάτη 0-300C, διακόπτη on/off, ενδεικτική λυχνία και ψηφιακό χρονόμετρο.

Χαρακτηριστικά:

  • Διαστάσεις: 310x340x250/540(ανοιχτό) mm
  • Βάρος: 22kg
  • Ισχύς: 2,2kW
  • Volt: 230

Η βαφλιέρα πεταλούδα στο ξυλάκι φτιάχνει έως 4 βάφλες σε σχήμα πεταλούδας με  διαστάσεις 106x133x24mm. Φτιάξτε ωραία βάφλα σε σχήμα πεταλούδας για σερβίρισμα στο χέρι με άχνη ζάχαρη, σιρόπι και σοκολάτα. Αποτελεί ιδανική επιλογή για παιδότοπους και χώρους με πολλά παιδιά.

Έχει πλάκες από ειδικό βαρύ μαντέμι, ανοξείδωτη κατασκευή, θερμοστάτη 0-300C, διακόπτη on/off, ενδεικτική λυχνία, χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης με ψηφιακή ένδειξη και ήχο ειδοποίησης.

Χαρακτηριστικά:

  • Διαστάσεις: 310x340x250/540(ανοιχτό) mm
  • Βάρος: 20kg
  • Ισχύς: 2,2kW
  • Volt: 230

Ακόμα μία επιλογή της εταιρείας Neumaerker είναι η βαφλιέρα Βάφλα Candy στο Ξυλάκι με περιστρεφόμενες πλάκες για τέλειο και ομοιόμορφο ψήσιμο. Φτιάχνει 4 βάφλες Candy στο ξυλάκι με διαστάσεις 230x60x30mm. Η κάθε βάφλα χωρίζεται και σε 7 κομματάκια (βαφλίτσες σαν καραμέλες).

Μπορεί να ψηθεί και το κάθε κομματάκι ξεχωριστά ή και όλη η βάφλα μαζί ή και όλες οι βάφλες ταυτόχρονα. Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε το ξυλάκι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i