Επώνυμες βαφλιέρες για εγγυημένη ποιότητα και πολλούς τρόπους χρήσης

Να τι μπορείς να κάνεις με μία βαφλιέρα στο σπίτι

Επώνυμες βαφλιέρες εγγυημένη ποιότητα

Η βαφλιέρα είναι μία συσκευή που παρουσιάζει αυξημένες πωλήσεις αυτή την εποχή. Στο εμπόριο διατίθενται πολλά προϊόντα που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις, είτε για επαγγελματική, είτε για ιδιωτική χρήση. Οι νέας γενιάς συσκευές καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

Οι βαφλιέρες Neumarker κάνουν τη διαφορά. Η βαφλιέρα για χωνάκια παγωτού και μπολάκια από τραγανή βάφλα είναι μία επιλογή που ξεχωρίζει. Η διαδικασία ψησίματος είναι πολύ εύκολη και γρήγορη.

Ετοιμάζετε την ζύμη για την βάφλα, την ρίχνετε στην βαφλιέρα και ψήνετε μία λεπτή πίτα. Μόλις ψηθεί και όσο είναι ζεστή, είναι πολύ εύπλαστη και της δίνουμε το σχήμα που θέλουμε με τις ειδικές φόρμες. Το ψήσιμό της βάφλας  διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Πρόκειται για βαριά ανοξείδωτη κατασκευή, με πλάκες από ειδικό βαρύ μαντέμι, διακόπτη on/off, θερμοστάτη 0-300 C, ενδεικτική λυχνία λειτουργίας, ψηφιακό χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης με ένδειξη και ήχο ειδοποίησης.

Η βαφλιέρα Χωνάκια & Μπολάκια ECO είναι μία ακόμα επιλογή της ίδιας εταιρείας. Έχει βαριά ανοξείδωτη κατασκευή, πλάκες από ειδικό βαρύ μαντέμι, θερμοστάτη 0-300 C με λειτουργία on/off και ενδεικτική λυχνία λειτουργίας.

Η βαφλιέρα για βάφλες κογχυλάκια της Neumarker αποτελεί μία καινοτομία. Σας προσφέρει βάφλες σαντουιτσάκια σε σχήμα κογχυλιού. Φτιάξτε σαντουιτσάκια με αμέτρητους συνδυασμούς αλμυρών ή γλυκών υλικών. Σερβίρονται στο χέρι μεμονωμένα  ή και πολλά μαζί, σε πιάτο ως finger food και είναι ιδανικά για δεξιώσεις και catering.

Οι πλάκες είναι περιστρεφόμενες κατά 360º, με την περιστροφή να βοηθάει στην καλύτερη διανομή του μίγματος για τέλειο και ομοιόμορφο ψήσιμο και σχήμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i