Τα πιο χρήσιμα και περίεργα μυστικά για αδυνάτισμα

Αν ψάχνεις για αποτελεσματικά μυστικά για αδυνάτισμα που όμως δεν έχεις ξανακούσει ποτέ, τότε δώσε βάση σ’ αυτά που σου προτείνουμε.

13.06.2014

Γράφει: Shape.gr

εχεις διαβασει

Τα πιο χρήσιμα και περίεργα μυστικά για αδυνάτισμα

Εάν είσαι αποφασισμένη να χάσεις 3, 5 ή περισσότερα κιλά, υπάρχει τρόπος για να καταφέρεις το αδυνάτισμα που επιθυμείς χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Δεν θα σου συστήσουμε δίαιτες με χαμηλά λιπαρά, λίγους υδατάνθρακες και –ας είμαστε ειλικρινείς– χωρίς γεύση! Αντίθετα, σου προτείνουμε ορισμένες διατροφικές συνήθειες και κάποια πρωτότυπα μυστικά για αδυνάτισμα που μπορείς εύκολα να εντάξεις στον τρόπο ζωής σου.

«Η μόνιμη αλλαγή των διατροφικών σου συνηθειών απαιτεί τρία πράγματα: εσωτερική δέσμευση, υγιεινές τροφές που σου αρέσουν και ένα πρόσφορο οικογενειακό και εργασιακό περιβάλλον» τονίζει ο Τζέιμς Χιλ, Ph.D., συνδιευθυντής του Μητρώου Ελέγχου Βάρους των ΗΠΑ, μιας ομάδας έξι χιλιάδων ανθρώπων που βρίσκονται σε δίαιτα και έχουν καταφέρει να διατηρήσουν την απώλεια 14 κιλών για ένα χρόνο ή και περισσότερο, μιλάμε δηλαδή για μόνιμο αδυνάτισμα.

Δες κι εδώ 8 τροφές για μόνιμο αδυνάτισμα!

Ζητήσαμε συμβουλές από ειδικούς, ώστε να σε βοηθήσουμε να διασφαλίσεις την επιτυχία της δίαιτάς σου.  Ακολουθώντας τις συμβουλές τους θα αποκτήσεις το βάρος και την αυτοπεποίθηση που θες σε χρόνο μηδέν και θα κάνεις το αδυνάτισμα παιχνίδι!

Διάβασε το πρώτο από τα μυστικά για αδυνάτισμα στην επόμενη σελίδα…

Editor's Picks

Περισσότερα από Διατροφή και Αδυνάτισμα

#shapegreece