Τα κόλπα για αδυνάτισμα & δίαιτα της Jessica Alba

Η ηθοποιός Jessica Alba φιλοξενείται στο εξώφυλλο του μήνα Οκτωβρίου του αμερικάνικου περιοδικού Health, πιο fit από ποτέ. Η καυτή Τζέσικα μας μαθαίνει τα μυστικά αδυνατίσματός της.

03.10.2013

εχεις διαβασει

Τα κόλπα για αδυνάτισμα & δίαιτα της Jessica Alba

Πώς μαγειρεύει υγιεινά η Τζέσικα;
Η Άμπα προτιμά να αντικαθιστά το λάδι με ζωμό είτε λαχανικών, είτε κοτόπουλου. Έτσι, κάνει τα φαγητά στο τηγάνι υγιεινά.

Όταν ξεκίνησε να μαγειρεύει, η Τζέσικα ήταν μόλις 12 ετών και ήθελε ό,τι έφτιαχνε να είναι υγιεινό και νόστιμο.

Πώς γυμνάζεται η Τζέσικα;
Η νεαρή ηθοποιός λατρεύει το χορό. Η χορογράφος της Jennifer Johnson της ετοιμάζει χορογραφίες που την κάνουν να αθλείται χωρίς να το καταλαβαίνει ή να βαιρέται. Η Τζέσικα λατρεύει το τρέξιμο στο διάδρομο με διακυμάνσεις τόσο στην κλίση όσο και στο ρυθμό. Το πρωί ξυπνά και ανεβοκατεβαίνει λόφους, από το διάδρομό της.

Και κάθε πότε αθλείται η Τζέσικα;
Η Άλμπα πάντα βρίσκει χρόνο για άσκηση και αξιοποιεί κάθε μέρα. Αν έχει διάθεση, η Jessica φτάνει να αθλείται έστω μερικά λεπτά καθημερινά.

Τα κόλπα για αδυνάτισμα & δίαιτα της Jessica Alba
Όλοι θυμόμαστε τον κορσέ που αποκάλυψε πως φορούσε η Τζέσικα μετά τη γέννηση της κόρης της. Στην ερώτηση αν θα το ξαναέκανε, η Άλμπα απαντά:
Φυσικά και ναι! Οι μυς σφίγγουν και παίρνουν το σχήμα του και πάλι πιο γρήγορα.

Η Τζέσικα και τα κιλά της: τι αποκαλύπτει:
‘’Παλιά ήμουν πολύ επικριτική με το σώμα μου. Το κορμί μου ήταν άψογο κι εγώ δεν ήθελα να φοράω τζιν σορτσάκια. Είναι τρελό. Ήμουν τόσο αδύνατη. Τι σκεφτόμουν. Ήμουν πιο πρόθυμη να βάλω σορτς μετά τη γέννηση των παιδιών μου. Ένιωθα άσχημα κι ας μην είχα κυτταρίτιδα.

Η Τζέσικα κι η δίαιτά της:
Η 32χρονη προσπαθεί να τρέφεται με βιολογικές τροφές, φρέσκιες και χωρίς συντηρητικά, στο βαθμό που μπορεί. Έτσι, νιώθει πως αποκτά μεγαλύτερη ενέργεια και δεν χρειάζεται να μετρά θερμίδες. Όταν κάνει ειδική δίαιτα, δεν καταναλώνει πολλά από τα αγαπημένα της σνακ αλλά προτιμά να τα αντικαθιστά με φρούτα.
 

Editor's Picks

Περισσότερα από Διατροφή και Αδυνάτισμα

Best of network

#shapegreece