Η νέα σειρά αλλαντικών από νόστιμα ορεινά κοτόπουλα Πίνδος στο 3o Shape Food Workshop!

Έδωσε δυναμικό παρών στο 3ο Shape Food Workshop που πραγματοποιήθηκε στο Athens Metro Mall.

Screenshot_1

Η νέα σειρά αλλαντικών από νόστιμα φρέσκα ορεινά κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ έδωσε το δικό της δυναμικό παρών στο 3ο Shape Food Workshop που πραγματοποιήθηκε στο Athens Metro Mall στις 13/10 με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής.

Η νέα σειρά αλλαντικών από νόστιμα ορεινά κοτόπουλα Πίνδος στο 3o Shape Food Workshop! - εικόνα 1

Κατά την διάρκεια του πολύωρου 3ου Food Workshop, η προωθητική ομάδα των αλλαντικών ΠΙΝΔΟΣ μύησε τους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου στην πιο γευστική διατροφική επιλογή μέσα από φέτες φιλέτου καπνιστού κοτόπουλου και μικρές μερίδες από το αγαπημένο όλων των παιδιών κοτοπαριζάκι από φρέσκα ορεινά κοτόπουλα ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ.

Η νέα σειρά αλλαντικών από νόστιμα ορεινά κοτόπουλα Πίνδος στο 3o Shape Food Workshop! - εικόνα 2

Η διαιτολόγος Κλειώ Δημητριάδου μας έδωσε tips και συμβουλές για το τι περιλαμβάνει μία τέλεια ημέρα διατροφής χρησιμοποιώντας αλλαντικά από νόστιμα ορεινά κοτόπουλα ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ και το ιδανικό προϊόν για υγιεινή διατροφή με χαμηλά λιπαρά, το φιλέτο κοτόπουλο καπνιστό ΠΙΝΔΟΣ.

Η νέα σειρά αλλαντικών από νόστιμα ορεινά κοτόπουλα Πίνδος στο 3o Shape Food Workshop! - εικόνα 3

Το φιλέτο κοτόπουλο καπνιστό από τη νέα σειρά αλλαντικών ΠΙΝΔΟΣ είναι ένα προϊόν με πλούσια γεύση, χαμηλά λιπαρά, χωρίς γλουτένη και χωρίς προσμίξεις με άλλα κρέατα, όπως και όλα τα υπόλοιπα προϊόντα που συμπληρώνουν την πλούσια γκάμα των αλλαντικών από κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ.

Τέλος μάθαμε να κάνουμε το #ShapeTaperaki μας με τη μορφή του Buddha Bowl για να μην βαριόμαστε ποτέ σε κανένα γεύμα της ημέρας καθώς τα αλλαντικά από κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ αποτελούν την ιδανική και την πιο νόστιμη επιλογή για όλες τις ώρες και για όλη την οικογένεια!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i