
Kαλαμάκια (σουβλάκια) σολομού με μουστάρδα και σόγια στη μαρινάρα.
Υλικά (για 1 μερίδα)
- 200 γρ. φιλέτο σολομού
- 1 κουτ. της σούπας μουστάρδα
- 1 κουτ. της σούπας σόγια
- ½ κουτ. του γλυκού μέλι
Εκτέλεση
Μαρινάρουμε το σολομό στη σος (μουστάρδα-σόγια-μέλι) για 1 ώρα.
Κόβουμε το φιλέτο σε κύβους και περνάμε σε καλαμάκια
Ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι και αφού το γυρίσουμε 1-2 φορές, προσθέτουμε τη σος που έχει μείνει από το μαρινάρισμα.
Θρεπτική αξία ανά μερίδα: 328 θερμίδες, 17,74 γρ. λιπαρά (εκ των οποίων 5,2 γρ. κορεσμένα), 4,2 γρ. υδατάνθρακες, 35,48 γρ. πρωτεΐνες, 0,03 γρ. φυτικές ίνες
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr