Πώς θα επιλέξεις τις σωστές κατσαρόλες για κεραμικές εστίες (και με εγγύηση!)

Οι ειδικοί στις κατσαρόλες για κεραμικές εστίες συστήνουν

Κατσαρόλες με εγγύηση

Οι κατσαρόλες για κεραμικές εστίες αποτελούν μία από τις κορυφαίες επιλογές των καταναλωτών, οι οποίοι επιθυμούν να αγοράζουν ποιοτικά σκεύη σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η συγκεκριμένη κατσαρόλα διαθέτει πέντε χρόνια δωρεάν εγγύηση.

Προσφέρει ομοιόμορφη και αποδοτική ενεργειακά θερμότητα. Έτσι, μειώνεται ο κίνδυνος να καεί το φαγητό ή να κολλήσει στο σκεύος. Έχει βάση με μία στρώση αλουμινίου, μεταξύ δύο στρώσεων ανοξείδωτου χάλυβα. Το εσωτερικό με κλίμακα διευκολύνει να μετρήσετε την ποσότητα του υγρού, κατευθείαν μέσα στην κατσαρόλα.

Το συγκεκριμένο σκεύος μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο φούρνο, καθώς είναι κατασκευασμένο από μέταλλο. Το άνοιγμα εξαερισμού του ατμού μειώνει την πίεση, ώστε το φαγητό να μην ξεχειλίσει από το βράσιμο και είναι φτιαγμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, που κάνει το σκεύος ανθεκτικό και εύκολο να καθαριστεί.

Είναι κατάλληλο για το πλυντήριο πιάτων, για χρήση σε επιφάνεια εστιών υγραερίου, για χρήση σε επαγωγική επιφάνεια εστιών, για χρήση σε κεραμική επιφάνεια εστιών και για χρήση σε μια μαντεμένια επιφάνεια εστιών. Όταν χρησιμοποιείτε το καπάκι, το περιεχόμενο της κατσαρόλας φτάνει πιο γρήγορα σε σημείο βρασμού, ώστε να εξοικονομείτε χρόνο, ενέργεια και χρήματα, ενώ μειώνετε τις επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Το υλικό αυτού του προϊόντος μπορεί να ανακυκλωθεί, αρκεί να υπάρχουν οι αντίστοιχες εγκαταστάσεις. Αυτή η κατσαρόλα ξεχωρίζει για την ανθεκτικότητά της και για την ευκολία στη χρήση της. θα μαγειρέψει εύκολα και απλά τα φαγητά σου, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i