
Κοτόπουλο στη γάστρα με μπύρα
υλικά (για 4 μερίδες)
- 700 γρ. κοτόπουλο φιλέτο
- 1 κουτάκι μπύρα (330 ml)
- αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
Εκτέλεση
Βάζουμε στο φιλέτο αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και το τοποθετούμε στη γάστρα. Περιχύνουμε με την μπύρα και ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά για 3 ώρες για να γίνει νόστιμο και ζουμερό (αν βιάζεστε αυξήστε τη θερμοκρασία και γυρνάτε κάθε 10 λεπτά για να μην ξεραθεί)
Θρεπτική αξία ανά μερίδα: 169 θερμίδες, 3 γρ. λιπαρά (εκ των οποίων 0,5 γρ. κορεσμένα), 5 γρ. υδατάνθρακες, 22 γρ. πρωτεΐνες, 0 γρ. φυτικές ίνες
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr