Μασούτης: Ποιοτικές αγορές με πιστοποιημένη ασφάλεια

Οι καταναλωτές προσέρχονται στα καταστήματα Μασούτη για να κάνουν τις αγορές τους, πλέον, με πιστοποιημένη ασφάλεια.

young-person-with-protective-face-mask-buying-groceriessupplies-in-picture-id1218501503

Η πανδημία έχει αλλάξει για πάντα τον τρόπο που λειτουργεί ο πολίτης σε κάθε του δραστηριότητα, στις καθημερινές διαδικασίες, τις συναλλαγές με τις υπηρεσίες, τις οικογενειακές ανάγκες, τις προσωπικές και συλλογικές επιλογές. Η ανάγκη να νιώθει ασφάλεια, πλέον, ανάγεται σε πρώτιστο μέλημα, ύψιστη προτεραιότητα. 

Οι ελληνικές επιχειρήσεις έχουν με υπευθυνότητα ανταποκριθεί γρήγορα και άμεσα σ’ αυτή τη νέα πραγματικότητα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η εταιρία Μασούτης, μία αμιγώς ελληνική οικογενειακή εταιρία,  η οποία αντελήφθη την κρισιμότητα της σημερινής πραγματικότητας, και θέλησε να υιοθετήσει τα πλέον αυστηρά διεθνή υγειονομικά πρωτόκολλα για τους ανθρώπους της αλλά και τους καταναλωτές.

Στο πλαίσιο αυτό, έθεσε εαυτόν προς αξιολόγηση και έλαβε τη διεθνή πιστοποίηση «H&W CERT» διάρκειας τριών ετών από τις 8/6/20 έως τον Ιούνιο του 2023, από τον φορέα Swiss Approval International για τη διασφάλιση της υγείας των καταναλωτών και των εργαζομένων από τον Covid-19 και από άλλες ιογενείς λοιμώξεις, που μεταδίδονται αερογενώς, παράλληλα με την πιστοποίηση της  ασφάλειας των τροφίμων. Η πιστοποίηση «H&W CERT» προβλέπει και συμπεριλαμβάνει συστηματικούς ετήσιους ελέγχους παρακολούθησης.

Μασούτης: Ποιοτικές αγορές με πιστοποιημένη ασφάλεια - εικόνα 1

H Μασούτης αξιώνει τις υψηλότερες προδιαγραφές Υγειονομικής Ασφάλειας και Ποιότητας και θωρακίζει επιπρόθετα την εταιρία σε τυχόν μελλοντικές απειλές Δημόσιας Υγείας. Οι καταναλωτές προσέρχονται στα καταστήματα Μασούτη για να κάνουν τις αγορές τους, πλέον, με πιστοποιημένη ασφάλεια. Την εποχή της πανδημίας, μια τέτοια πραγματικότητα ανάγεται σε καθοριστικής σημασίας συγκριτικό πλεονέκτημα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i