Μικρά κολπάκια για να μαγειρεύεις σαν σεφ με αστέρι Michelin

Πώς θα κρατήσεις το αβοκάντο σου φρέσκο, θα ποσάρεις τέλεια τα αυγά και άλλα τέτοια μικρά που υποψιαζόσουν αλλά δεν έκανες μέχρι σήμερα.

Μικρά κολπάκια για να μαγειρεύεις σαν σεφ με αστέρι Michelin

Είτε μαγειρεύεις απλά για να τραφείς, είτε θέλεις να ψάχνεις το θέμα περισσότερο, υπάρχουν κάποια μικρά τρικ που σίγουρα θα σε ενθουσιάσουν. Υπάρχει άλλωστε ένα ατελείωτο πεδίο γνώσης στον χώρο της κουζίνας και ορίστε μερικά κόλπα που χρησιμοποιούν αρκετοί κορυφαίοι επαγγελματίες σεφ.

Τα τέλεια αυγά ποσέ

#midmorningsnack #wholemealthin #smokedhaddock #babyleafsalad #vinetomato #poachedeggs #herbalife #herbalifesnack

A post shared by Rachael Humphries (@rachhump17) on

Θα έχεις ακούσει όλους εκείνους τους πανάρχαιους μύθους σχετικά με το ανακάτεμα ή την προσθήκη ξυδιού κατά το μαγείρεμα. Το πρώτο βήμα αλλά και ταυτόχρονα το μεγάλο μυστικό εδώ όμως είναι άλλο: τα πραγματικά φρέσκα αυγά. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο Ivan Tisdall-Downes από το Native του Covent Garden.

To updated cake

Έχεις ένα cake αρκετές ημέρες, δυστυχώς για λόγους που μόνο εσύ γνωρίζεις δεν μπορείς να το φας όλο και φοβάσαι μην μπαγιατέψει. Τι θα κάνεις για να το διατηρήσεις φρέσκο για μερικά 24ωρα ακόμη; «Βάλε το στο ψυγείο, δίπλα από ένα ξεφλουδισμένο μήλο. Η υγρασία του φρούτου δεν θα επιτρέψει στο cake να στεγνώσει» αποκαλύπτει η Νεοϋορκέζα σεφ Raíza Costa.

Δες περισσότερα στο gr.askmen.com

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i