Νέες τεχνικές στην ενδοσκοπική χειρουργική ρινός και λάρυγγα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1Ο Workshop Ενδοσκοπικής Χειρουργικής Ρινός-Λάρυγγος, στις 11-12 Μαρτίου 2016, στο Ερευνητικό-Πειραματικό Κέντρο ELPEN, τόσο στο επιστημονικό όσο στο κοινωνικό μέρος.

shutterstock_220772785

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή αλλά και υψηλό το επίπεδο των ελλήνων ιατρών οι οποίοι πέρα από την άρτια κατάρτιση είναι φανερό ότι διακατέχονται από αγάπη για την Ελλάδα και όραμα για ένα καλύτερο επιστημονικό αύριο. Ο στόχος του σεμιναρίου επετεύχθη σε εξαιρετικό βαθμό και αφορούσε τις νεότερες τεχνικές στην ενδοσκοπική χειρουργική ρινός-παραρρινίων και του λάρυγγα και με την εφαρμογή νέων μορφών Laser.

Ο επίτιμος προσκεκλημένος ΩΡΛ καθηγητής Μr Remacle Marc από το Λουξεμβούργο μαζί με την Ιατρό κα Παταρίδου Ανατολή, επιστημονική υπεύθυνη του σεμιναρίου δήλωσαν ότι ο έντονα διαδραστικός και φιλοσοφικός χαρακτήρας στο workshop οδήγησε σε ένα κλίμα ανταλλαγής ιατρικών γνώσεων και στάσης ζωής.

Σε καιρούς ηθικής και οικονομικής κρίσης τέτοιες διοργανώσεις δίνουν μία νότα αισιοδοξίας και ένα φωτεινό παράδειγμα ότι αξίες όπως η αγάπη, η διάθεση για δημιουργία και η εργατικότητα εγγυώνται ένα άριστο αποτέλεσμα.

0153

Στη φωτογραφία, η Ανατολή Παταρίδου, Επιστημονική Υπεύθυνη Σεμιναρίου Χειρουργός ΩΡΛ Κεφαλής & Τραχήλου, Επιστημονικός Συνεργάτης Νοσοκομείου Υγεία-Μητέρα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i