Νέος διαγωνισμός από τη ΓΙΩΤΗΣ «Ζαχαροπλάθουμε με τα παιδιά μας»

Δες πώς θα πάρεις μέρος!

zaxaroplathoume

Η ΓΙΩΤΗΣ υποδέχεται το καλοκαίρι με τον διαγωνισμό «Ζαχαροπλάθουμε με τα παιδιά μας». Ο νέος διαγωνισμός, μας εμπνέει να δημιουργούμε αξέχαστες εμπειρίες και γλυκές αναμνήσεις «ζαχαροπλάθοντας» οικογενειακώς αγαπημένες συνταγές με προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ.

Η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε πολύ αγάπη, κέφι και τα αγαπημένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ, να «ζαχαροπλάσετε» με τα παιδιά σας και να ανεβάσετε τη φωτογραφία σας, στο www.jotis-zacharoplathoume.gr.

Ο γλυκός διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 22 μέχρι τις 31 Μαΐου. Οι 10 τυχερές οικογένειες που θα αναδειχθούν από τον διαγωνισμό θα «ζαχαροπλάσουν» μαζί με την αγαπημένη σεφ Ντίνα Νικολάου καλοκαιρινές συνταγές, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα. Άλλες 30 τυχερές οικογένειες θα κερδίσουν προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ για τέλεια ζαχαροπλαστική και απόλαυση στο σπίτι, με σίγουρη επιτυχία και σίγουρη οικονομία!

Νέος διαγωνισμός από τη ΓΙΩΤΗΣ «Ζαχαροπλάθουμε με τα παιδιά μας» - εικόνα 1

Μείνετε συντονισμένοι στο www.jotis-zacharoplathoume.gr για να παρακολουθείτε την εξέλιξη του διαγωνισμού, αλλά και για περισσότερα ζαχαροπλαστικά νέα, δράσεις, διαγωνισμούς και εκπλήξεις από τη ΓΙΩΤΗΣ και το «γλυκό κίνημα» του «Ζαχαροπλάθουμε»!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i