50.000 κουπόνια… αγάπης για την ανέγερση του Παιδικού Χωριού SOS στην Κρήτη από τη Nestlé

Μέσω της πλατφόρμας www.nestlénoiazomai.gr έγινε εφικτό να συγκεντρωθούν τα χρήματα για την ανέγερση του Παιδικού Χωριού SOS στην Κρήτη!

shutterstock_187119803

Tις γιορτές που πέρασαν, η Nestlé μέσα από τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα της www.nestlenoiazomai.gr προχώρησε σε μία ξεχωριστή πράξη αγάπης,που την ονόμασε «Κι εγώ Νοιάzομαι», με στόχο την ενίσχυση ανέγερσης του Παιδικού Χωριού SOS στην Κρήτη!

Πιο συγκεκριμένα, κατά το μήνα Δεκέμβριο και για κάθε κουπόνι που κάποιος χρήστης εκτύπωνε στο NestleNoiazomai.gr,το ποσό των 0,20€ δινόταν για την υποστήριξη των Παιδικών Χωριών SOS.

Έτσι, το μικρό, γκρι «χωριό» μέσα στη… χιονόμπαλα που βρισκόταν στην κεντρική σελίδα του nestlenoiazomai, έπαιρνε χρώμα και «ζωντάνευε» σαν να έλεγε «ευχαριστώ» για την προσφορά!

Με μια πραγματικά εντυπωσιακή συμμετοχή, η οποία πλησίασε πολύ κοντά στο στόχο που είχε τεθεί, η Nestlé  δώρισε τελικά όλο το ποσό, που αντιστοιχούσε στα 50.000 κουπόνια… αγάπης και που αφορούσαν αποκλειστικά στην ανέγερση του νέου Παιδικού Χωριού στην Κρήτη.

Αυτά τα Χριστούγεννα θα μείνουν αξέχαστα στις καρδιές των μικρών μας φίλων λοιπόν,οι οποίοι μαζί με τη Nestlé σε ευχαριστούν που  συμμετείχες και που… κι εσύ Νοιάζεσαι!

Ανακαλύψτε το νέο www.nestlenoiazomai.gr και μαζί με αυτό έναν  κόσμο που... νοιάζεται!

noiazomaid

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i