Μην χάνεις τη ζωή σου στις δίαιτες:17 εναλλακτικές

Μία σοκαριστική νέα έρευνα έδειξε ότι ξοδεύουμε περίπου 17 χρόνια από τη ζωή μας στο να αγχωνόμαστε για δίαιτες, να υπολογίζουμε θερμίδες και να πανικοβαλλόμαστε με κάθε τρόπο γύρω από την απώλεια βάρους.

20.01.2014

Γράφει: Shape.gr

εχεις διαβασει

Μην χάνεις τη ζωή σου στις δίαιτες:17 εναλλακτικές

Ορίστε λοιπόν 17 πράγματα που μπορείς να κάνεις σε αυτά τα 17 χρόνια αντί να ασχολείσαι συνεχώς με τις δίαιτες!

1 )  Θα μπορούσες να είχες σπουδάσει 2 φορές για να γίνεις γιατρός!

2)  Μπορείς να γυρίσεις όλο τον κόσμο, καθώς σύμφωνα με έρευνες, οι γυναίκες ξοδεύουν πάνω από 20.000€ σε δίαιτες κατά τη διάρκεια της ζωής τους! Αυτό το ποσό φυσικά θα ήταν αρκετό για να σου καλύψει αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία, φαγητό και πολλά άλλα για το ταξίδι σου.

3)  Θα μπορούσες να είχες εξελιχθεί επαγγελματικά! Όλος ο χρόνος που περνάμε με το να αγχωνόμαστε για τις δίαιτες επηρεάζει τη δυνατότητά μας να συγκεντρωθούμε στα επαγγελματικά μας σχέδια.

4)  Θα μπορούσες να είχες γράψει ένα βιβλίο, καθώς πολλοί συγγραφείς ισχυρίζονται ότι χρειάζονται 1 με 3 χρόνια για να ολοκληρώσουν ένα σύγγραμμά τους!

5) Θα μπορούσες να είχες γίνει η νέα Αργυρώ Μπαρμπαρήγου! 17 χρόνια θα ήταν αρκετός χρόνος για να διαβάσεις όλα τα βιβλία της, να δεις όλες τις εκπομπές της και να τα εφαρμόσεις στην πράξη.

Μην χάνεις τη ζωή σου στις δίαιτες:17 εναλλακτικές

Editor's Picks

Περισσότερα από Διατροφή και Αδυνάτισμα

Best of network

#shapegreece