Ψωμί ζέας, οκτάσπορο και ολικής άλεσης σε φέτες από τον Καραμολέγκο!

Δοκίμασε και τις 3 γεύσεις!

05.04.2018

Γράφει: Ξένη Δημοσίευση

εχεις διαβασει

Ψωμί ζέας, οκτάσπορο και ολικής άλεσης σε φέτες από τον Καραμολέγκο!

Ψωμί με Κ κεφαλαίο Με Φυσικό Προζύμι! Στην Καραμολέγκος παράγεται καθημερινά μια ποικιλία φυσικών προζυμιών.

Η χρήση φυσικών προζυμιών παραγωγής της Καραμολέγκος δημιουργεί τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του κάθε ψωμιού σε επίπεδο γεύσης, αρώματος και δομής, έτσι όλοι να απολαμβάνουμε καθημερινά αυθεντική γεύση ψωμιού.

Ψωμί σε Φέτες Ζέας

Στη νέα σειρά πρωταγωνιστής είναι το «Ζέας», το μοναδικό ψωμί  με 100% άλευρα Ζέας που θα βρεις στα super markets. Φτιαγμένο από σπόρους υψηλής περιεκτικότητας σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνες, των οποίων η καλλιέργεια αναβίωσε μετά από χρόνια στο Αγρόκτημα Αντωνόπουλου και γίνεται αυστηρά χωρίς λιπάσματα.

Τα άλευρα Ζέας αλέθονται σε πετρόμυλο, με αποτέλεσμα να διατηρούν ατόφια όλα τα θρεπτικά τους συστατικά. Κάθε φέτα ψωμιού «Ζέας» φέρνει γνήσια νοστιμιά στην διατροφή μας.

Ψωμί ζέας, οκτάσπορο και ολικής άλεσης σε φέτες από τον Καραμολέγκο!

Ψωμί σε Φέτες 100% Ολικής Άλεσης

Ξεχωρίζει επίσης το «100% Ολικής Άλεσης», ένα ψωμί που διατηρεί ακέραιους τους διατροφικούς θησαυρούς που προέρχονται από τα τρία μέρη του καρπού, τον εξωτερικό φλοιό, το φύτρο και το ενδοσπέρμιο.

Ψωμί σε Φέτες Οκτάσπορο

Η σειρά ολοκληρώνεται με το «Οκτάσπορο», ένα ψωμί πλούσιο σε γεύση, χάρη στα 8 διαφορετικά είδη σπόρων. Η βρώμη, η σίκαλη, το κριθάρι, το σιτάρι, ο λιναρόσπορος, ο ηλιόσπορος, το δίκοκκο σιτάρι και το κεχρί προσφέρουν αμείωτη απόλαυση σε κάθε μπουκιά.

Κάθε μέρα γεύση!

Περισσότερα από Διατροφή και Αδυνάτισμα

Best of network

#shapegreece